Team Kappers > Actueel-detail > Gratis Wellaplex behandeling tijdens Black Friday!
Actie

Gratis Wellaplex behandeling tijdens Black Friday!

Op vrijdag 24 november is het Black Friday! Deze special dag vol kortingen en acties is komen over waaien uit de Verenigde Staten en inmiddels zo populair dat we ook bij Team Kappers je graag trakteren op een leuke deal. Op vrijdag 24 november kun je namelijk in alle salons een GRATIS Wellaplex behandeling ervaren t.w.v. €30 bij aankoop van Wellaplex voor thuisgebruik. Zó kun jij de feestdagen inluiden met gezond, verzorgd en perfect glanzende lokken!

WAT IS WELLAPLEX?

Bij Team zijn we al helemaal overtuigd van dit heerlijke nieuwe product van Wella. En omdat we jou ook graag kennis willen laten maken met Wellaplex kun je op 24 november gebruik maken van een gratis behandeling in onze salons bij aankoop van het Wellaplex thuisproduct voor €30!  Wellaplex is een verzorgende behandeling die wordt gerealiseerd in 3-stappen en kan worden toegevoegd aan de kleurbehandeling om beschadiging van het haar te voorkomen. Ook kan Wellaplex als een losstaande behandeling worden gebruikt, wij noemen het dan een herstelbehandeling.

Door bijvoorbeeld het gebruik van (hete) stylingtools of chemische behandelingen (zoals kleuringen) kunnen je lokken ernstig beschadigen, droog en broos worden en in het ergste geval zelfs breken. Met Wellaplex worden de zwavelbruggen in je haren weer aan elkaar gehecht met als resultaat intens gevoed haar van binnenuit waardoor het weer vol is, zacht aanvoelt en glanst als nooit tevoren!

 

KLEUREN MET WELLAPLEX

Dat het kleuren van je haar niet bepaald bevorderlijk is voor de kwaliteit van je lokken hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Door Wellaplex toe te voegen aan je behandeling kan deze schade zeer worden beperkt en trakteer jij je lokken op een gezonde en mooie glans. Wil je Wellaplex ook proberen tijdens je kleuring? Dan hebben wij goed nieuws want nu tijdelijk krijg je ook nog eens €20 korting op kleuren!

WELLAPLEX VOOR THUIS

 Om de Wellaplex behandeling écht compleet te maken is er Wellaplex nr.3 voor thuisgebruik om het haar sterk, zacht en soepel te houden na de behandeling in de salon. Gebruik dit product een maal per week als masker of conditioner. Wellaplex nr.3 kun je nu voor €30 vinden in al onze salons en op vrijdag 24 november krijg je er dus de salon behandeling (t.w.v. €30 ) bij kado. 

 

Zien wij je vrijdag 24 november ook voor jouw Wellaplex behandeling? Neem contact op met een salon bij jou in de buurt om alvast je plekje te reserveren! 

* Deze deal is alléén geldig op vrijdag 24 november 2017. Vol=vol. Droogblazen van het haar is bij de behandeling inbegrepen.

€10 Korting op kleuren!

YES! T/m 31 augustus krijg je €10 korting op kleuren! Ga jij voor een balayage, babylights of een bronde look?  Download de voucher om gebruik te maken van deze actie.

Paaseieren zoeken
met leuke kado's
We hebben allemaal paaseieren in onze website verstopt. Achter alle paaseieren zitten suuuuperleuke prijzen!
Ga jij ze vinden?
Ga op zoek!
Gevonden!
Jeeei!! Gefeliciteerd met je prijs!!!
Claim je prijs

stylinglooks comments

Stylinglooks t.w.v. €15

fusion Comments

Fusion product

SP men styling product comments

SP men styling product

Popbands Comments

Set Popbands

Kleurmenu Comments

Kleurmenu t.w.v. €55 !

Leuke acties
nog 10 uur
€20 korting op kleuren!
Ja, Ik wil deze actie!
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
Styling looks nu €15!
Ja, Ik wil deze actie!
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
20% Studentenkorting!
Ja, Ik wil deze actie!
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!