Team Kappers > Actueel-detail > WIN: 5x een complete rode loper look en kaartjes voor de première van Gek van Geluk!
Actie

WIN: 5x een complete rode loper look en kaartjes voor de première van Gek van Geluk!

Op 27 november vindt de première plaats van de leukste Nederlandse film: Gek van Geluk. Omdat jij hier natuurlijk bij wil zijn kun je nu samen met 4 vriendinnen een geweldig prijzenpakket winnen met o.a. een complete Team Kappers en Shoeby make-over, een dagje wellness en Treatments giftbox én natuurlijk 5 première kaartjes voor de film! Het enige wat je hoeft te doen is jouw favoriete rode loper look te kiezen. Hoe? Dat lees je hier!

WORD JIJ STRAKS GEK VAN GELUK?

Zie je het al voor je? Samen met je 4 beste vriendinnen de rode loper betreden tijdens de première van Nederlands nieuwste en leukste film :Gek van Geluk. Dit doen jullie natuurlijk geheel in stijl met een complete make-over van Team Kappers en Shoeby, en wordt ervoor gezorgd dat jullie er fantastisch uitzien voordat jullie de rode loper zullen betreden tijdens de première van de film. Na afloop kunnen jullie heerlijk ontspannen tijdens een dagje wellness en genieten van een Treatments giftbox! Kortom, een ervaring met je beste vriendinnen om nooit te vergeten.


MEEDOEN

Deze geweldige prijs mag je natuurlijk niet missen en meedoen is simpel: laat ons weten wat jouw favoriete rode loper look is om kans te maken! Ben jij op de hoogte van de laatste trends en pronk je graag met de laatste mode of laat jij liever je vrouwelijke kant zien met een klassieke of romantische look? Wat het ook mag zijn, je hoeft alleen te kiezen tussen de 5 stijlen om kans te maken op deze fantastische hoofdprijs! Meedoen is sowieso aan te raden want elke deelnemer ontvangt ook nog eens een voucher voor een GRATIS stylinglook (t.w.v. €15)!


Kies je look hier

GRATIS STYLINGLOOKS

Bij Team hebben we mooie stylinglooks die perfect zijn voor dat ene feestje. Ga je voor een mooie waterval vlecht of juist een klassieke updo? Het kan allemaal! Bekijk al onze Styling Looks hier en laat je inspireren. En doe je mee aan deze winactie? Dan ontvang je een voucher voor een gratis Styling Look!

Houd onze social media kanalen en nieuwsbrief goed in de gaten voor meer informatie!

Je kunt deelnemen t/m 20 november 2017. Deze actie is in samenwerking met de filmGek van Geluk, Treatments en Shoeby. Uit de deelnemers kiezen wij een winnares en zij mag 4 vriendinnen meenemen naar de première op 27 november in Amsterdam.

€10 Korting op kleuren!

YES! T/m 31 augustus krijg je €10 korting op kleuren! Ga jij voor een balayage, babylights of een bronde look?  Download de voucher om gebruik te maken van deze actie.

Paaseieren zoeken
met leuke kado's
We hebben allemaal paaseieren in onze website verstopt. Achter alle paaseieren zitten suuuuperleuke prijzen!
Ga jij ze vinden?
Ga op zoek!
Gevonden!
Jeeei!! Gefeliciteerd met je prijs!!!
Claim je prijs

stylinglooks comments

Stylinglooks t.w.v. €15

fusion Comments

Fusion product

SP men styling product comments

SP men styling product

Popbands Comments

Set Popbands

Kleurmenu Comments

Kleurmenu t.w.v. €55 !

Leuke acties
nog 10 uur
€20 korting op kleuren!
Ja, Ik wil deze actie!
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
Styling looks nu €15!
Ja, Ik wil deze actie!
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
20% Studentenkorting!
Ja, Ik wil deze actie!
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!