Team Kappers > Actueel-detail > Margriet zonnige zomer make-over : Lydia
Make-overs

Margriet zonnige zomer make-over : Lydia

Het is eindelijk tijd voor de zomer! Acht Margriet lezeressen ondergingen een zonnige make-over in samenwerking met Team Kappers. Lees hier alles over hun nieuwe kapsels en laat je inspireren door deze stralende nieuwe looks!

LYDIA’S NIEUWE ZOMER LOOK

Lydia (44) uit Purmerend is personeelsadviseur. Ze is getrouwd en heeft een zoontje van 6 jaar. Ze houdt van fietsen, lezen en gaat graag lekker uiteten.

 

IN DE METAMORFOSE

Lydia: “Vaak is mijn haar vrij droog en pluizig, ik hoop dat ik hier wat goede tips voor zal krijgen van de professionals.”

Haarstyliste Miranda: “Een lichte frisse kleur maakt Lydia’s gezicht zachter. Er zijn op een vegende manier highlights aangebracht en hierna is er een koelblonde kleur overheen gezet voor extra glans.’’

Visagiste Carmen: “ Lydia heeft blauwe ogen en daar staat een bronzige kleur erg mooi bij, dit past het beste bij haar gezicht.”

 

HOE JE ZELF DEZE LOOK CREERT:

Breng voor het föhnen een EIMI Extra Volume Mousse aan ter grootte van een tennisbal. Laat het haar goed voordrogen en gebruik een grove ronde borstel om het haar pluk voor pluk mooi op volume te föhnen. Hierna kun je het beste een beetje EIMI Sugarlift sprayen en deze met je handen en de föhn laten indrogen. Dit geeft een mooi rauw effect. Als finishing touch gebruik je een klein beetje EIMI Grip Cream voor een mooie volumineuze look!

 

HET RESULTAAT

Lydia’s reactie na de make-over: “Mijn man miste mijn krullen maar ikzelf vind stijl haar een leuke verandering. De producten zijn perfect voor mijn droge haar en ik heb goede tips gekregen. Ook de kleur vind ik erg mooi.”

Wil je ook een make-over ervaren bij Team Kappers? Neem dan snel contact op met het dichtstbijzijnde salon  voor de mogelijkheden.

 

€10 Korting op kleuren!

YES! T/m 31 augustus krijg je €10 korting op kleuren! Ga jij voor een balayage, babylights of een bronde look?  Download de voucher om gebruik te maken van deze actie.

Paaseieren zoeken
met leuke kado's
We hebben allemaal paaseieren in onze website verstopt. Achter alle paaseieren zitten suuuuperleuke prijzen!
Ga jij ze vinden?
Ga op zoek!
Gevonden!
Jeeei!! Gefeliciteerd met je prijs!!!
Claim je prijs

stylinglooks comments

Stylinglooks t.w.v. €15

fusion Comments

Fusion product

SP men styling product comments

SP men styling product

Popbands Comments

Set Popbands

Kleurmenu Comments

Kleurmenu t.w.v. €55 !

Leuke acties
nog 10 uur
Stapelkorting bij Team!
Ja, Ik wil deze actie!
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
Styling looks nu €15!
Ja, Ik wil deze actie!
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
20% Studentenkorting!
Ja, Ik wil deze actie!
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!