Team Kappers > Actueel-detail > Dit is alles wat je nodig hebt voor de feestdagen
Nieuws

Dit is alles wat je nodig hebt voor de feestdagen

Kerstborrel hier, receptie daar en wellicht nog een etentje tussendoor.. Bij Team begrijpen wij heel goed dat je in de drukke feestmaand weinig tijd hebt voor jezelf. En dat is jammer, want juist in december wil je natuurlijk goed voor de dag komen met een mooie look! Hierom hebben we bij Team alles wat je nodig hebt zodat jij in één klap, perfect gestyled en met de juiste cadeaus de feestdagen door kunt komen!

Bij Team Kappers helpen we je graag zodat jij, met een bezoekje aan onze salon, helemaal klaar bent voor deze maand! Dit is alles wat je nodig hebt:

1.EEN MOOIE FEESTLOOK

Als jij lekker in je vel zit kan het feestje pas écht beginnen. Hierbij helpt het natuurlijk als je voor de dag kunt komen met een mooie look. Wij laten je stralen voor de feestdagen met een knipbehandeling en bijzondere kleuring. 

https://nl.pinterest.com/pin/297378381630668246/ 

Of kom eens langs voor onze stylingservice: voor slechts €15 scoor jij in 15 minuten een stijlvolle updo, volle krullen of bijzondere vlecht waarmee je zeker indruk maakt! Bekijk de mooiste looks hier.

https://nl.pinterest.com/pin/297378381628597048/

2. DE HEERLIJKSTE PRODUCTEN

Bij ons vind je, zoals altijd, de beste producten voor jezelf of om cadeau te doen. Deze maand extra voordelig: hoe meer producten je kiest, hoe goedkoper het wordt. Kies jij er bijvoorbeeld drie? Dan krijg je het derde product helemaal voor niets!

 

3. DE LEUKSTE CADEAUS

Bij Team hebben we de leukste cadeaus om in december te geven! Wat dacht je van een heerlijk product of voucher voor een behandeling! Je vindt al deze mooi verpakte items in onze salons.

 

4. KOM LANGS WANNEER JIJ WILT

Voor de feestdagen wil je natuurlijk nog naar de kapper voor een mooie look! Gelukkig hebben wij de hele maand ruimere openingstijden. Zo zijn we in geselecteerde salons open op zondag 24 december en zondag 31 december! Neem contact op met je favoriete salon voor meer informatie.

€10 Korting op kleuren!

YES! T/m 31 augustus krijg je €10 korting op kleuren! Ga jij voor een balayage, babylights of een bronde look?  Download de voucher om gebruik te maken van deze actie.

Paaseieren zoeken
met leuke kado's
We hebben allemaal paaseieren in onze website verstopt. Achter alle paaseieren zitten suuuuperleuke prijzen!
Ga jij ze vinden?
Ga op zoek!
Gevonden!
Jeeei!! Gefeliciteerd met je prijs!!!
Claim je prijs

stylinglooks comments

Stylinglooks t.w.v. €15

fusion Comments

Fusion product

SP men styling product comments

SP men styling product

Popbands Comments

Set Popbands

Kleurmenu Comments

Kleurmenu t.w.v. €55 !

Leuke acties
nog 10 uur
Stapelkorting bij Team!
Ja, Ik wil deze actie!
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
Styling looks nu €15!
Ja, Ik wil deze actie!
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
20% Studentenkorting!
Ja, Ik wil deze actie!
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!