Team Kappers > Salons > Team Kappers Theresiastraat

Team KappersSalon Den Haag Theresiastraat

Openingstijden van deze week

 • Maandag 09:00 – 18:00
 • Dinsdag 09:00 – 18:00
 • Woensdag 09:00 – 18:00
 • Donderdag 09:00 – 21:00
 • Vrijdag 09:00 – 18:00
 • Zaterdag 09:00 – 18:00
 • Zondag 11:00 – 16:00
Dit is een topsalon! 8,4

Prijzen

Vanaf 27 Vrouwen
Vanaf 25 Mannen
Vanaf 25 Kleuren
bekijk en bereken jouw prijs

DAGDEAL
Volg TEAM DEN HAAG THERESIASTRAAT op  Facebook om geen enkele deal te missen!

Op zoek naar een goede kapper in Den Haag? En wil je direct naar de kapper? We verwelkomen je graag bij Team Kappers in Den Haag, op de Theresiastraat. We werken zonder afspraak. Ons Team met kappers staat dus altijd voor je klaar.

We hebben ruime openingstijden en zijn vaak ook open in de avonduren. Team Kappers staat voor "snel knap geknipt". Kortom goede kwaliteit, lage prijs en snelle service.

Salon gegevens

 • Theresiastraat 94
 • 2593AS DEN HAAG
 • T 070 - 3351782
Routebeschrijving
Share deze salon!

Team Kappers Theresiastraat Theresiastraat 94 2593AS DEN HAAG

Routebeschrijving

Haarinspiratie!

Make-overs

Uitblinker sportlook: Marieke

Make-overs

Uitblinker sportlook: Suzanne

Onmisbare producten voor stralend haar!

Onmisbare producten voor stralend haar!

Wat anderen ervaren

leen de ruiter 8,0
-

Vriendelijke ontvangst en snel en goed geholpen.

Berjen Homan 9,0
-

goede service, goed resultaat en voor mij vlakbij.

71375 8,0
-

Marcel van Duijn 8,0
-

Vriendelijke ontvangst, maar nog belangrijker: met vakmanschap geknipt!

maaike van klaveren 10,0
-

71186 9,0
-

Uitgebreide uitleg van hoe er gewerkt word bij eerste bezoek teamkappers. Werd goed gekeken naar type haar, wat het nodig had en wat ermee gedaan kon worden. Relaxte sfeer en belangrijkste ik ging weg met een leuk nieuw kapsel! Ga zeker terug.

71141 8,0
-

Gewoon goed

71020 8,0
-

erg duur voor alleen wassen en knippen verder goede service en goed resultaat

Annelot Daggelders 7,0
-

Ik ben goed geknipt. Ik moest echter een andere prijs afrekenen dan aan het begin werd verteld door de Dane die me knipte., dat is niet netjes. Online kon ik via de prijslijst ook het bedrag dat ik moest afrekenen ook niet terugvinden. Mvg Annelot

70914 8,0
-

Altijd vriendelijk, gastvrij,goed personeel

70831 8,0
-

Zoë Zielman 7,0
-

Vriendelijke meiden, nemen de tijd voor je en denken met je mee.

Jelani Van Os 8,0
-

70636 8,0
-

Snel en vakkundig geholpen door een spontane kapster.

70508 7,0
-

samuel byberg 8,0
-

Great to be able to pass by without appointment

70444 10,0
-

super goed advies rn uitgevoerd

C ferreira 8,0
-

vertrouwen in de kapper is belangrijk gezien het haar van een vrouw voor haar een sensitieve onderwerp is , bij jullie heb ik die vertrouwen gekregen ( je haar is in goede handen)

arthur meijer 9,0
-

Vriendelijke medewerksters Erg prettig vind ik dat er goed geluisterd naar je wordt hoe je geknipt wil worden. Na het knippen haren uitspoelen en de tonic behandeling is ook fijn. Uiteindelijk is het belangrijkste dat je haar goed zit en daar was ik ook zeer tevreden over

70109 8,0
-

R Martina 8,0
-

Heel prettig hoe goed er wordt ingespeeld op kinderen. Laagdrempelige sfeer, huiselijk (hoekje met tafeltje, stoelen, wat lekkers erop en automaat met drinken). Heel fijn in deze hectische en drukke tijden dat je zonder afpsraak kunt langskomen. Bij lange wachttijd is er een praktische sms service waardoor ik eerst nog even boodschappen kan doen en vanzelf een sms krijg als ik bijna aan de beurt ben, super. De medewerkers komen kundig over met goede adviezen. Ik was wel negatief verrast dat de prijzen die mij werden genoemd exclusief BTW waren. Daar ga je als klant niet vanuit. Dat gebeurd in andere winkels en bijvoorbeeld beautysalons, naar zo ver ik weet, ook niet. Zeker met dure haarproducten wil ik bij mijn afweging toch wel graag vooraf de daadwerkelijke netto prijs weten. Daarnaast voelt het voor mij ook niet zo netjes als mij wordt gevraagd of de kapster een conditioner in het haar vna mijn dochter zal doen en ik daar achter af voor moet betalen. Het leek een vrijblijvend aanbod. Ik vermoed dat het kopje "verzorging"op de bon daar over gaat. Of het gaat over de vlecht op het eind. Dat weet ik niet. Maar voor beide geldt: het wordt aangeboden op een manier waardoor je denkt dat dit een gratis service is. Ik vind dat als je ergens extra voor moet betalen ,dit ook gemeld moet worden vooraf. Dan weet je als klant waar je aan toe bent. Verder dus heel tevreden.

Elly de Heer 9,0
-

Mooie nieuw ingerichte salon waar je zonder afspraak naar toe kan. De medewerkers zijn gastvrij en deskundig en met het eindresultaat, na het knippen en föhnen, was ik weer helemaal tevreden.

69966 7,0
-

Meedenkend, mmaar beperkt in kleuren

J. Nonhof 9,0
-

Sfeervolle zaak met een open karakter.( zeker na de verbouwing) Personeel erg vriendelijk en kundig. Ik ga altijd tevreden naar huis.

Lia Buitelaar 9,0
-

69851 8,0
-

Vivian Tjin Sie-Knip 9,0
-

Clinton Lowe 10,0
-

69695 8,0
-

69538 7,0
-

Dichtbij, goede prijs/kwaliteit verhouding

Hans Hagen 8,0
-

jasmijn kuijper 8,0
-

Heel fijn geholpen, goed advies en mooi resultaat

69486 8,0
-

E.M van Galen 10,0
-

Kwam daar om mijn zoons haar te laten knippen en stelde een vraag over mn haar, besloot gelijk mijn haar te laten knippen en kreeg goed advies... Goede service en een gezellig team

t varenhorst 9,0
-

Hele aardige oprechte mensen die een geweldig resultaat leveren!

69185 7,0
-

Liselotte van Loenen 8,0
-

Voor het eerst bij team kappers geweest. Na vele kappers te hebben gehad en elke keer was ik niet helemaal happy met het eindresultaat is dat nu wel het geval, eindelijk! Vriendelijk personeel! Goed advies gekregen en vinden het niet erg als het uitloopt. Bij andere kappers ga je met nat haar naar buiten omdat men gaat sluiten! Tot snel!

68978 8,0
-

Ik vond alles prima.

68865 8,0
-

Joanne paalvast 10,0
-

Het was een zeer fijne ervaring. Super blij m

Sebastiaan Kam 10,0
-

Van ontvangst tot vertrek voel ik me bij TEAM op m'n plek ;) Vriendelijk personeel, gastvrij (koffietje, jas aannemen), en verontschuldigingen voor de wachttijd. Goed geknipt en gezellig gepraat.

68561 8,0
-

Wachttijd was wel erg lang uiteindelijk. Mij werd verteld 1,5u wachten. Dat werd uiteindelijk bijna 2,5u. Sowieso lange wachttijd dus wellicht toch te weinig capaciteit?

Anoniem 9,0
-

Veel aandacht besteed voor een mooi resultaat.

68450 8,0
-

I Mclean 9,0
-

Zo goed geknipt!

trix Roggeband 8,0
-

trix Roggeband 8,0
-

Mijn haar was droog en zeer gemengd van kleur. Nu is het gelijkmatig en in betere conditie.

Sue Labram 9,0
-

Lovely staff, great advice, nice service and fantastic result! Thank you.

Marianne van der Kraan 8,0
-

Het duurde wat lang voor de beslissing genomen was of ik kon worden geholpen, ik had geen afspraak. Maar daarna ging het gesmeerd, en de service is een 10 met een griffel!!! Er werd zelfs soep aangeboden. Het eindresultaat is prachtig geworden. Maar ik vond het bedrag wat aan de hoge kant.

kees schoonhoven 8,0
-

De zaak in de Theresiastraat is mooi verbouwd, ziet er verzogd uit. Je wordt als klant verwend met koffie/thee, chocolade en koekjes. Zeer prettig om zo de wachttijd door te komen. Personeel is vriendelijk, het resulaat is zeker naar wens. Er wordt tijd en aandaacht aan besteed. De prijs is zeer redelijk gelet op het bovenstaande. Het is prettig dat je zonder afspraak naar binnen kunt lopen, ik werd binnen een kwartier geholpen. Als het druk is kan de oplopende wachttijd een nadeel zijn.

68114 8,0
-

Mooie salon en goede service en ook advies

67924 7,0
-

Ik kwam binnen op een piekmoment en dan merk je dat iedereen een beetje overloopt. Zo was iemand mij aan het informeren, die telkens even weg moest, om nieuwe klanten in de wachtrij te zetten. Hierdoor zat ik 20 minuten te wachten, terwijl ik wel al geholpen werd. Daarnaast kreeg ik advies van kapper 1. Werd ik geverfd door kapper 2. Die halverwege het verven ziek werd en wegliep. Er is verder niks naar mij gecommuniceerd. Kapper 3 kwam het halverwege afmaken. Kapper 4 heeft me uitgewassen. Kapper 1 kwam me voor de 2e keer verven en kapper 5 heeft me uiteindelijk geknipt. Ik geloof dat ik wel door 6-7 verschillende mensen geholpen ben. Dit is allemaal niet heel erg vervelend geweest, omdat iedereen superaardig en klantvriendelijk is. Zou het alleen wel fijn vinden om iets meer bijgepraat te worden over wat er met me gaat gebeuren en dat misschien 1 iemand 1 klant helpt. Uiteindelijk ben ik ook nog scheef geknipt en ga ik vanmiddag of morgen terug om het weer goed te laten knippen. Maaaar, de sfeer, de mensen zijn supervriendelijk, dus ik kom graag nog eens terug.

N 9,0
-

Onwijs blij met het eindresultaat! Goed geholpen en van advies voorzien. Mooi en gezellig salon!

Danai Mulder 10,0
-

A. Vogelaar 8,0
-

Arinda van der Kolk 9,0
-

Gisteren kwam ik voor het eerst in de praktijk. Ik werd meteen hartelijk ontvangen. Ik kreeg goed advies. Ik kan nooit goed duidelijk maken wat ik met mijn haar wil, maar de styliste luisterde naar mij en gaf een goed bijpassend advies. Ik kom hier zeker terug!

67470 7,0
-

Frederique Bos 10,0
-

Zeer prettige salon waar je heel hartelijk wordt ontvangen. Ik kwam als model voor balayage, maar werd behandeld als een gewone betalende klant en voelde me zeer welkom. Ook nog uitgebreid advies gekregen over hoe ik m'n krullen kan behandelen. Echt super!

P.A. 't Hooft 8,0
-

Er is veel verbouwd en het interieur oogt modern en efficient. Er wordt altijd gevraagd wat er gedaan moet worden en daar wordt dan ook naar geluisterd. Het haar wassen voor het knippen vind ik niet noodzakelijk. Ik houd er meestal een nat boordje aan over.

Jeanine Ackermann 8,0
-

67324 10,0
-

67310 8,0
-

Relaxte ongedwongen sfeer en gastvrij.

Marc Wagemans 8,0
-

Mooi nieuw ingerichte zaak, goede service, wel wat langere wachttijd op de zaterdag.

67101 8,0
-

ivaan markoski 9,0
-

66547 7,0
-

Jacq 8,0
-

.J Barreveld 8,0
-

E.M. van Zijl 9,0
-

LS, bij de opening van de nieuwe salon kreeg ik een tas vol met presentjes er zat ook een korting bon bij die was ik helaas vergeten mee te nemen. De behandeling de laatste keer was erg goed en professioneel. Vriendelijke groet en succes met deze prachtig zaak

66231 10,0
-

Rosa d'Adelhart Toorop 9,0
-

66187 8,0
-

Prima kapsalon, stylisten luisteren naar wat je wilt en geven goed advies.

frank peters 8,0
-

65945 8,0
-

Kapsters zijn erg vriendelijk, en onthouden vaak beter wat er tijdens mijn laatste afspraak is gedaan dan ikzelf.

65900 7,0
-

Goede service, resultaat persoonsgebonden. So s slordig door te veel klanten

65881 9,0
-

Correct personeel, begrepen precies hoe ik mijn kleur en kapsel wilde, het was een hele lange zit. Maar was de moeite waard 🔝

G. de Niet- Van De Oever 8,0
-

Ik ben heel blij, als het dezelfde juffrouw mij kan helpen, waar ik zeer tevreden mee ben, dus

Hans van Hoek 8,0
-

Ik werd plezierig geholpen, er werd een kop koffie aangeboden, een gezellige babbel en kennis van zaken bovendien.

robbie van der hulst 8,0
-

Fijn dat er goed rekening gehouden werd met mijn autistische zoon

L.J. de Vos 7,0
-

Super goede kapster, eerlijk, professioneel, goede prijs ondanks veel aandacht

Petra Brocke 9,0
-

Ik voel me altijd welkom en dat is denk ik het allerbelangrijkste!

65465 9,0
-

65450 8,0
-

65225 9,0
-

Lange tijd weggeweest. Maar terugkeren in een hypermoderne salon voelde als thuiskomen.

Nermin komec 8,0
-

Goed geadviseerd door kapster Sacha. Ze luisterde goed naar mijn wensen en samen ideeën besproken, adviezen gekregen. eindresultaat is echt mooi! Ben erg tevreden, zou haar en kapsalon (leuke sfeer, mooi ingerichte, servicegericht en goede agendaplanning) zeker aanbevelen.

65132 8,0
-

Snel, helder en vlot; zo was mijn kapster. En het resultaat mocht er ook zijn. :)

marleen giezeman 8,0
-

Lejla Kratina 10,0
-

Marja Delbosq 7,0
-

goed geknipt en heel klantvriendelijk. na de verbouwing is de zaak mooi opgeknapt. kortom heel fijn.

64635 8,0
-

Ronald van der Zijden 8,0
-

proffesionaliteit

Leo Schmitt 8,0
-

U zegt geen wacht tijden. LOOP ZO MAAR BINNEN. Dan zit je er een uur en er komen diverse personen binnen die allemaal aan de beurt zijn. Dus laat dat eraf: Zonder afspraak.

Fabienne Miltenburg 9,0
-

Geweldige salon! Leuke sfeer, persoonlijke aandacht, en professionele kapsters

Yarco Hoddenbach 8,0
-

Tineke Tolenaars 8,0
-

De zaak is modern geworden . Ik word er altijd goed en vriendelijk geholpen en goed advies gehad

R Maessen 8,0
-

Fijne sfeer.

Diana Seinen 7,0
-

R.B. Visser 8,0
-

Ruime openingstijden, prima kwaliteit en prettige sfeer.

Dick Rubbens 10,0
-

Vriendelijk, behulpzaam, snel van begrip, goede sfeer, goede prijs, zondag geopend.....

marjella kasperts 8,0
-

€10 Korting op kleuren!

YES! T/m 31 augustus krijg je €10 korting op kleuren! Ga jij voor een balayage, babylights of een bronde look?  Download de voucher om gebruik te maken van deze actie.

Paaseieren zoeken
met leuke kado's
We hebben allemaal paaseieren in onze website verstopt. Achter alle paaseieren zitten suuuuperleuke prijzen!
Ga jij ze vinden?
Ga op zoek!
Gevonden!
Jeeei!! Gefeliciteerd met je prijs!!!
Claim je prijs

Feedback Comments

Stylinglooks t.w.v. €15

Feedback Comments

Fusion product

SP men styling product

SP men styling product

Feedback Comments

Set Popbands

Feedback Comments

Kleurmenu t.w.v. €55 !

Leuke acties
nog 10 uur
€20 korting op kleuren!
Ja, Ik wil deze actie!
 • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
Styling looks nu €15!
Ja, Ik wil deze actie!
 • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
20% Studentenkorting!
Ja, Ik wil deze actie!
 • Pak deze actie en vul je gegevens in!