Corona hygiëne protocol

Wij dragen in onze professionele kapsalons zorg voor een veilige en verantwoorde behandeling en werkomgeving voor onze klanten en haarstylisten. Wij treffen ten tijde van Covid-19 (corona) verregaande hygiëne maatregelen, zoals beschreven in ons corona hygiëne protocol.

Hygiëne protocol

1. Elke klant maakt vooraf een afspraak, bij voorkeur online of telefonisch. Wij registreren uw contactgegevens, zodat wij u zo nodig later kunnen bereiken.

2. Uw haarstylist doet een intake om te bespreken of u gezondheidsklachten heeft, die kunnen duiden op corona. In dat geval verwelkomen wij u niet.

3. Vanaf 6 november 2021 is het dragen van een mondkap in de salon verplicht. Dit geldt uiteraard voor alle klanten & stylisten.

4. Bij aankomst in de salon desinfecteert u uw handen met handzeep en hydroalcoholische gel. Herhaal dit zo vaak als u wilt.

5. Uw haarstylist desinfecteert de handen continu, en wast de handen grondig met handzeep voor en na elke klant.

6. Dagelijkse worden gereedschap, werkplek, kapstoel en wasunit gereinigd. gedeelde ruimtes in de salon worden elk uur schoongemaakt.

7. Elke klant krijgt een schone kapmantel en handdoek. na uw bezoek wassen wij deze op 60 graden celsius.

8. Het wordt geadviseerd om altijd 1,5 meter afstand aan te houden en wij beperken het aantal klanten in de salon tot 1 per 5 m2. Wij vragen u om alleen te komen, en per kind maximaal één volwassene.

9. U kunt uw behandeling uitsluitend middels pin of mobiel betalen.

Om de gezondheid van zowel onze klanten, als het personeel van Team Kappers te beschermen, vragen wij je om met (lichte) klachten thuis te blijven. Indien je kort voor je afspraak klachten krijgt, verzoeken we je om de afspraak te verzetten naar een andere datum. Dit kun je gemakkelijk doen door contact op te nemen met de desbetreffende salon.