7
Anoniem

14 mei - 2022

Kapster vriendelijk en gastvrij. Nam ook de tijd om te knippen en deed het voldoende goed om nog eens te komen. De winkel nodigt echter niet uit om binnen te stappen. Tip: zorg voor sfeer in de winkel door een thema centraal te stellen als Duurzaamheid/welness. Zorg voor betere verlichting. Van buitenaf is te zien dat de winkel toe is aan vernieuwing en nieuwe energie.
10
KarinAnoniem

15 april - 2022

Hele vriendelijke styliste en verschrikkelijk goed geknipt.
10
Anoniem

06 april - 2022

Voor de prijs naar team kappers gegaan. Daar een hele leuke kapster getroffen die het haar van mijn dochter prachtig in model heeft geknipt. Ook goed advies gekregen!
8
geurts

18 juli - 2021

De prijs is erg hoog. Vooral de €2 extra per knipbeurt.
9
Anoniem

23 juni - 2021

Begreep meteen wat ik wilde. Goed geknipt! en vriendelijke bejegening.
9
Anoniem

19 juni - 2021

Styliste heeft mij super geholpen en geadviseerd zei verdient echt een 9
9
Joke Westerik

18 juni - 2021

Ik ben gisteren voor het eerst in maarssenbroek naar jullie zaak geweest,. Wat een top service! Medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam tbv kleur en coupe. Nam de tijd om een goede kleur voor mij uit te zoeken. Was zeer kundig en vriendelijk! Het is een tijd geleden dat ik enthousiast over mijn kleur en kapsel ben geweest! Wat een topteam! Kom zeer zeker weer terug.
10
Jamilla Tops

17 juni - 2021

Ik heb een leuke eerste ervaring gehad met deskundig en persoonlijk advies op maat. De knipbeurt zelf was hartstikke goed, en ik heb er spijt van dat ik niet eerder naar Team Kappers ben gekomen! Volgende keer zien jullie mij zeker weer terug.
7
Anoniem

05 juni - 2021

Één van mijn zoontje had thuis bijwerking nodig er staken wat extra lange haartjes uit en aan de voorkant was het wat rommelig. Verder leuke kapsters en fijne uitstraling in de salon. Ik kom gewoon weer terug.
9
Anoniem

27 mei - 2021

De stylist van teamkappers heeft mij geweldig geholpen en ook geadviseerd ook had ik gezellige gesprekken met haar. Mijn haar is echt heel mooi geworden.