Maak kennis met de nieuwe kleurme-nu's van Team Kappers!

Spiksplinternieuw en speciaal voor jou, onze nieuwe kleur me-nu’s! Dat wij van kleur houden dat wist je misschien al… Maar om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken om voor een subtiele of compleet nieuwe look te kiezen, introduceren we 3 nieuwe kleurpakketten! Vanaf €85 heb jij al een compleet nieuwe look.

Maak me mooi me-nu

Het “maak me mooi” me-nu is er voor iedereen die toe is aan een frisse nieuwe kleur. Vanaf €83,- heb je een compleet nieuwe basiskleur, een verzorgende masker behandeling en een heerlijke shampoo voor thuis. Uiteraard zit wassen, knippen en föhnen ook bij de prijs inbegrepen.

Geef me alles me-nu

Met het “geef me alles” me-nu kan je er weer helemaal tegenaan. Met een mooie nieuwe basiskleur en een kleureffect of toner ben je er zeker van dat je met een fantastische look de salon uitloopt! Ook bij dit me-nu is wassen, knippen en föhnen inbegrepen. Verder krijg je nog een heerlijke masker behandeling en een fijne shampoo voor thuis mee.

Laat me stralen me-nu

Ook voor de liefhebbers van sprankelende kleureffecten hebben we goed nieuws! Want met het “laat me stralen” me-nu, steel jij gegarandeerd de show. Met 30 folies, een passende toner, de heerlijke masker behandeling en een fijne shampoo voor thuis ben jij het stralend middelpunt!

Deze klanten gingen je voor

Anderen beoordelen Team Kappers met een 8.9