Ontvang 20% korting op je tweede knipbehandeling!

Van 6 januari tot en met 29 februari kun je bij Team Kappers een knipretour kopen. Op deze pagina lees je hoe dit werkt.

Wat is een Knipretour?

De knipretour is ideaal voor mensen die regelmatig naar de kapper gaan om hun coupe te laten bijwerken of de puntjes te laten knippen.

Je koopt een knipretour in de salon tussen 6 januari en 29 februari 2020. Op dat moment betaal je meteen vooruit voor je volgende knipbehandeling en ontvangt op deze tweede knipbehandeling meteen 20% korting. Deze aanbieding is beschikbaar voor dames en heren, maar niet voor kinderen, omdat we daarvoor al een gereduceerd tarief hanteren.

De knipretour moet binnen vijf weken worden gebruikt. Onze haarstylisten zullen in het klantensysteem een notificatie aanzetten, zodat je een week voor de termijn verstrijkt, een email ontvangt ter herinnering dat het tijd is om langs te komen voor jouw volgende knipbehandeling. Zo hoef je niet bang te zijn dat dit vergeet! Je kunt ook altijd een van onze leuke ansichtkaartjes mee nemen om thuis neer te zetten of op de koelkast te hangen, ter herinnering.

Voorwaarden:

De aangeschafte knipretour moet binnen 5 weken worden gebruikt, ander is hij niet geldig. Deze korting is alleen geldig op een knipbehandeling voor zowel mannen als vrouwen, niet geldig voor kinderen. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. De knipretour is niet inwisselbaar voor geld.