Margriet lentekapsel-metamorfose: Petra | Team Kappers
Make-overs

Margriet lentekapsel-metamorfose: Petra

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe look! Twaalf Margriet lezeressen deden mee aan de complete lentekapsel-metamorfose in samenwerking met Team Kappers en gaan met een frisse coupe het voorjaar in.

Petra IN DE SPOTLIGHTS

Voor deze make-over was Petra (50) aan de beurt. Petra is vrijgezel, heeft een zoon (20) en woont in Goeree-Overflakkee. Daarnaast is Petra werkzaam als thuiszorgmedewerkster, horecamedewerkster, postbezorger en ook nog eens als medewerkster in een tuincentrum Haar absolute favoriete bezigheid? Koken!

 

IN DE METAMORFOSE

Haarstyliste Laura: “Ik knip Petra’s kapsel met meer volume rondom het hoofd. Zo voorkom je dat het lijzig oogt. De kleur blijft donker, maar ik licht de voorkant op met een Illumina kleuring die warmte geeft aan het haar en aan Petra’s gezicht.”

Visagiste Carmen: “Aardetinten accentueren Petra’s blauwe ogen.”

En dit vindt Petra ervan: “Het is zoals het was, maar dan mooier. Wat mij betreft een voorbeeld van hoe lang haar ook op middelbare leeftijd goed kan staan. Ook de make-up vind ik prachtig. Ik ben er zelf niet zo goed in, maar de blush kan ik weleens proberen.”

 

 

Hoe je deze look creëert

Breng allereerst op je natte haar een ruime hoeveelheid Wella EIMI Flowing Form aan. Met dit product creëer je weelderig zachte lokken met een flexibele fixatie en een natuurlijke beweging. Dankzij de speciale formule die pluis tegengaat en het beschermt tegen uitdroging tijdens het gebruik van stylingapparaten ben je verzekerd van een glans waar je u tegen zegt. Droog het haar met de föhn door voorover te buigen tijdens het drogen, voor een directe volumeboost. Werk de punten mooi glad met een stijltang, gebruik hiervoor de Wella EIMI Thermal Image die je haar tegen de hitte beschermt en meer glans geeft aan het haar.

 

Hoe Petra bij Team binnenkwam:

 

En zo stralend liep ze weer naar buiten!

 

Zie je een haar make-over bij Team Kappers ook wel zitten? Neem dan snel contact op met je dichtstbijzijnde salon voor de mogelijkheden.
 

€10 Korting op kleuren!

YES! T/m 31 augustus krijg je €10 korting op kleuren! Ga jij voor een balayage, babylights of een bronde look?  Download de voucher om gebruik te maken van deze actie.

Loading
Paaseieren zoeken
met leuke kado's
We hebben allemaal paaseieren in onze website verstopt. Achter alle paaseieren zitten suuuuperleuke prijzen!
Ga jij ze vinden?
Ga op zoek!
Gevonden!
Jeeei!! Gefeliciteerd met je prijs!!!
Claim je prijs

stylinglooks comments

Stylinglooks t.w.v. €15

fusion Comments

Fusion product

SP men styling product comments

SP men styling product

Popbands Comments

Set Popbands

Kleurmenu Comments

Kleurmenu t.w.v. €55 !

Leuke acties
nog 10 uur
Gratis Wellaplex bij een kleureffect!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
Snelle styling looks nu €15!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
20% Studentenkorting!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!