Margriet lentekapsel-metamorfose: Henny | Team Kappers
Make-overs

Margriet lentekapsel-metamorfose: Henny

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe look! Twaalf Margriet lezeressen deden mee aan de complete lentekapsel-metamorfose in samenwerking met Team Kappers en gaan met een frisse coupe het voorjaar in.

 

henny IN DE SPOTLIGHTS

Voor deze tweede make-over staat Henny (53) in de spotlights. Henny is getrouwd, heeft drie dochters (28, 25 en 21), woont in Aalsmeer en is leerkracht basisonderwijs. Haar hobby’s? Lezen, winkelen en dansen!

 

 

IN DE METAMORFOSE

Haarstyliste Nathalie: “Henny is een donker type, dus kies ik voor een mix van aubergine en koper om haar een sterke uitstraling te geven. Die twee tinten komen vooral terug in de iets langere lok die het gezicht een frisse touch geeft.”

Visagiste Carmen: “Als je een bril draagt, is het een aanrader om je oogmake-up rustig te houden en de focus op je mond te leggen met een sprekende kleur lippenstift.”

En dit vindt Henny ervan: “Het is geen enorme metamorfose, toch zie ik er mooier uit. De haarkleur is subtiel en precies wat ik bedoelde met ‘zachter’. De make- up past er perfect bij, ik krijg er een lentegevoel van.”

 

Hoe je deze look creëert

Allereerst moet je je lokken na het douchen  ‘preppen’ met Wella EIMI Shape Control voor een volumineuze look. Wapper het haar vervolgens droog en gebruik tegelijkertijd je handen om textuur te kneden in je haar.  Zo krijgt je haar een lekkere losse feel. Na het drogen breng je Wella EIMI Grip Cream aan op de lengtes en punten,  om meer definitie en textuur in het haar te krijgen.

 

Hoe Henny bij Team binnenkwam:

En zo stralend liep ze weer naar buiten!

 

Zie je een haar make-over bij Team Kappers ook wel zitten? Neem dan snel contact op met je dichtstbijzijnde salon voor de mogelijkheden.

 

 

 

 

€10 Korting op kleuren!

YES! T/m 31 augustus krijg je €10 korting op kleuren! Ga jij voor een balayage, babylights of een bronde look?  Download de voucher om gebruik te maken van deze actie.

Loading
Paaseieren zoeken
met leuke kado's
We hebben allemaal paaseieren in onze website verstopt. Achter alle paaseieren zitten suuuuperleuke prijzen!
Ga jij ze vinden?
Ga op zoek!
Gevonden!
Jeeei!! Gefeliciteerd met je prijs!!!
Claim je prijs

stylinglooks comments

Stylinglooks t.w.v. €15

fusion Comments

Fusion product

SP men styling product comments

SP men styling product

Popbands Comments

Set Popbands

Kleurmenu Comments

Kleurmenu t.w.v. €55 !

Leuke acties
nog 10 uur
Gratis Wellaplex bij een kleureffect!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
Snelle styling looks nu €15!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
20% Studentenkorting!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!