Dit wil je niet missen tijdens The Color Run™

17 mei 2017

Dat The Color Run ™ op 28 mei plaatsvindt wist je misschien al wel. Maar wist je ook dat Team Kappers dit jaar op de nu al legendarische kleurenloop te vinden is? Neem op het festivalterrein een duik in ons ballenbad en win een jaar gratis kleuren of ga voor een van de sporty-chic hairdo’s bij onze Uitblinker bar.

IN DE PRIJZEN VALLEN

The Color Run™ belooft dit jaar een waar spektakel te worden. Zo wordt er op de dag van de kleurenloop niet alleen wat afgerend, maar is er ook de nodige ruimte voor ander vertier. Na afloop van ‘the run’ kun je je op het festivalterrein tegoed doen aan een brede range aan festiviteiten, goede muziek en coole workshops. Maar wanneer je je na de kleurenloop overgeeft aan lekkere deuntjes, wil je dat natuurlijk ook wel in stijl doen. Daarom vind je op het Color Run festivalterrein de Team Kappers Uitblinker Bar!

UITBLINKER BAR

Bij de Uitblinker Bar staan onze Team Kappers stylisten klaar om jouw kapsel om te toveren tot een sportieve look naar keuze. Waar je dan aan moet denken? Kapsels zoals coole boxer braids, een gevlochten knotjes of bunched ponytails. In 15 minuten gestyled, en voor ieder type renner een Uitblinker look waarmee je de hele dag mee kunt shinen. Dus aan jou de vraag: met welke Uitblinker ga jij de show stelen? Lees hier alvast wat meer over Team Kappers’ Uitblinkers.

DUIK IN HET BALLENBAD & WIN

Hoe lang is het geleden dat jij voor het laatst een duik in een ballenbad hebt genomen? Tijdens The Color Run™ kun je weer even kind zijn én tegelijkertijd ook nog eens flink in de prijzen vallen. Het zit namelijk zo: als jij in het ballenbad de gouden bal vindt, win je een jaar lang gratis kleuren bij Team Kappers. Scoor jij die uiterst gewilde bal? Fingers crossed! Doe hier alvast wat haarkleurinspiratie op met de populairste haarkleuren van het moment.

Zien we jou de 28e ook bij The Color Run™?