Gek van Geluk Winactie: op de rode loper!

29 november 2017

Je hebt hem vast voorbij zien komen: onze winactie met de leukste bioscoopfilm van het jaar Gek van Geluk! Venny sleepte de felbegeerde prijs in de wacht en mocht met haar 4 vriendinnen, gehuld in een compleet nieuwe look van Team Kappers en Shoeby,de rode loper betreden tijdens de première van de film.

DE MAKE-OVER DAG

De dag begon al vroeg in de salon van Team Kappers Zaandam. Hier komen de dames één voor één aan om vandaag eens compleet in de watten te worden gelegd. Dat mag ook wel, deze vijf moeders houden er namelijk een druk leven op na! Ongeveer vijf jaar geleden is er een hechte vriendschap ontstaan tussen winnaressen Venny, Esther, Aicha, Corine en Joyce toen zij als klasse moeders bij elkaar kwamen via de school. Al snel werd er een hardloop groepje opgericht via Whatsapp genaamd “The Runninggirls”. Al snel werd er een +J toegevoegd aan deze naam, Joyce rende namelijk niet mee maar ging wel graag mee met de andere activiteiten die de vriendinnen ondernemen. Hier is shoppen er een van én daarom is deze prijs de dames op het lijf geschreven!

EEN COMPLEET NIEUWE OUTFIT BIJ SHOEBY

Voordat de dames in de make-over gaan bij Team hebben ze een bezoekje gebracht aan Shoeby voor een perfecte rode loper look. Hier kunnen ze helemaal los, met behulp van de Shoeby stylisten mogen ze namelijk een complete outfit shoppen! Venny kiest voor een stoer maar chic pak met subtiele glitters. De andere dames gaan voor mooie rokjes met een stoer jasje of chique blouse.

Venny: We zijn eigenlijk heel erg verschillend en ook al kennen we elkaar nog maar zo kort, we hebben écht een klik! Heel bijzonder.

EEN HAAR MAKE-OVER BIJ TEAM

Venny komt al jaren bij Team Kappers Zaandam. Met kinderen is het namelijk ideaal: de salon is lekker dichtbij en ze kan langskomen wanneer het haar uitkomt. Venny krijgt vandaag een knipbehandeling en een subtiele kleuring met low-lights voor meer diepte in het haar. Ook haar vriendinnen worden uitgebreid geholpen met nieuwe kapsels, kleuringen en natuurlijk de perfecte styling!

Het is erg gezellig in de salon en de dames kletsen wat af. Een heerlijke sushi maaltijd maakt de dag compleet. Na snel even te hebben omgekleed, de make-up te hebben bijgewerkt en eind foto’s te hebben gemaakt zijn ze klaar om te gaan. Hop, in de Taxi naar Pathé Tuschinski in Amsterdam. “Wat spannend!”

OP DE RODE LOPER

Eenmaal aangekomen in het centrum van Amsterdam is de rode loper niet te missen. Het is er druk met pers en natuurlijk diverse BN’ers. Het regent wel een beetje maar uiteraard mag dat de pret niet drukken! Als echte sterren houden ze stil voor de perswand en worden er snel nog mooie plaatjes geschoten. Daarna gaan ze snel naar binnen om onder het genot van een lekker drankje te gaan genieten van de film!

Venny “ Ik had echt totaal niet verwacht dat ik dit allemaal had gewonnen. Ik was die avond gewoon gaan slapen en zag de volgende dag een berichtje van een vriendin dat ik had gewonnen. Ik heb echt alleen maar gegild!”

Na deze avond vol glamour kunnen de vriendinnen er binnenkort weer op uit, dit maal om lekker te gaan genieten tijdens een dag wellness! Hierbij krijgen ze ook nog eens een Treatments cadeaupakket. Kortom, een geslaagde dag én volgens Corine zelfs een van de leukste dingen (en dat zijn er al zo veel) die ze als vriendinnengroep hebben ondernomen. Benieuwd naar de complete make-over en de première? Bekijk dan hier de video!