Glamourweken bij Team Kappers!

01 oktober 2019

----- 1 oktober 2019 - 17 november 2019 ----- De herfst is begonnen en we hebben de zomer met zon, zee en chloor uitgezwaaid. Kleuringen zijn dof en vervaagd, onze highlights zijn verder opgelicht, uitgegroeid en het haar voelt erg droog. We hebben bij Team Kappers van 1 oktober - 17 november geweldige Glamourweken met prachtige pakketten die jouw haar weer doet laten stralen!

Profiteer van de Glamour deals bij Team Kappers!

Om ervoor te zorgen dat jij dit najaar weer kan schitteren bieden we je bij Team Kappers tijdens de Glamourweken de keuze uit 3 Glamourdeals. Zo is er voor iedereen een pakket beschikbaar dat ervoor zorgt dat je haar geknipt, extra verzorgd en weer mooi gekleurd en gestyled wordt. En het mooie is, hoe luxer het pakket, hoe hoger de korting!

Glamourdeal Brons

De Bronzen Glamourdeal is ideaal voor iedereen die voor een uitgroeibehandeling komt. In dit pakket zit namelijk het wassen, knippen en drogen, de uitgroeibehandeling, een luxe masker en de styling om het geheel mooi af te maken. Bij dit pakket profiteer je van een korting van €5 ten opzichte van de kosten van de losse behandelingen. Je loopt met weer een frisse bijgewerkte coupe de salon uit!

Glamourdeal Zilver

Ben je toe aan een knipbehandeling en een volledige basiskleuring dan zit je met de Zilveren Glamourdeal goed! Ook bij dit pakket ontvang je wassen, knippen en drogen, de basiskleuring, een luxe masker voor extra voeding en verzorging en de styling voor de finishing touch. Bij dit pakket profiteer je van een korting van €10 ten opzichte van de kosten van de losse behandelingen.

Glamourdeal Goud

Voor wie zichzelf echt door ons in de watten wilt laten leggen en een compleet nieuwe look wil, is er de Gouden Glamourdeal! In dit pakket zit het wassen, knippen en drogen, de basiskleuring, 1 kleureffect, een toner en styling in begrepen. Daarnaast bevat het een Wellapex behandeling, die er voor zorgt dat het haar tijdens de kleuring zo min mogelijk wordt beschadigd.

Wellaplex helpt bruggen in het haar te creëren tijdens een oplichtings- of kleurbehandeling. Het wordt toegevoegd aan de oplichtings- of kleurproducten en zorgt voor optimaal volume en opname van de kleurmoleculen. Ook helpt het de binnenste haarbruggen te herstellen voor sterker haar.

Bij dit pakket profiteer je van een korting van wel €25 ten opzichte van de kosten van de losse behandelingen!

Kom langs bij Team Kappers!

Ben jij toe aan een beetje Glamour deze herfst, kom dan tussen 1 oktober en 17 november langs voor de Glamourweken bij de Team salon bij jou in de buurt. Onze haarstylisten vertellen je graag meer over de Glamourdeals en geven je altijd persoonlijk advies. Vind hier jouw salon in de buurt.