Team Kappers Advent Kalender

01 december 2019

De laatste maand van het jaar is in gegaan en dat betekent: aftellen tot Kerstmis! Dit jaar doen wij dat bij Team met de Online Advent Kalender. Doe mee, maak elke week een hokje van de kalender open, speel het spel en maak kans op toffe prijzen! In deze blog lees je meer over de Advent Kalender en de prijzen die je kunt winnen.

Aftellen met Team

Nee, geen kalender met chocolaatjes achter de deurtjes, maar met spelletjes waar je unieke prijzen mee kunt winnen! Vanaf deze week kun je meespelen met de Team Advent Kalender. Hoe werkt het? Wij leggen het je uit!

Van 1 tot en met 26 december kun je elke week een deurtje van de digitale Advent Kalender open maken. Hierachter zit een spel verborgen. Elke week is er een ander spel waar je direct mooie prijzen mee kunt winnen. Niks gewonnen? Niet getreurd! Iedereen die mee doet maakt namelijk kans op de weekprijs!

De prijzen waar je direct kans op maakt bij het winnen van een spel zijn:

  • €5 korting op een herstellend masker t.w.v. €10 in combinatie met wassen, knippen & styling
  • €10 korting op een kleureffect in combinatie met een basiskleuring
  • 50% korting op een Wellaplex kleurtoevoeging bij een totale kleuring
  • 25% korting op één product

De vouchers zijn geldig tot en met 31 januari 2020 en in te leveren bij alle vestigingen van Team Kappers. Niet inwisselbaar voor contact geld en niet geldig in combinatie met andere acties.

Speel en win!

Elke week is er een ander spel waar je de prijzen mee kunt winnen. De weekprijzen zijn dan ook verbonden aan het weekspel.

Spel 1 Quizvraag

Spel 1 is de quizvraag! De vraag geeft 3 antwoorden, waarvan er 1 goed is. Weet je het antwoord niet meteen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Als je goed zoekt, kun je het antwoord vast ergens vinden. Met dit spel kun je de eerste weekprijs winnen en dat is… een Sonos PLAY:1 speaker wit t.w.v. €169!

Spel 2 Vang de juiste spullen

Bij dit spel moet je met een mandje diverse kappersbenodigdheden vangen om punten te scoren. Maar let op! Want vang je de verkeerde voorwerpen, dan krijg je punten aftrek. Wat hiermee te winnen valt? Een KitchenAid Artisan keukenmachine t.w.v. €430!

Spel 3 Zoek de verschillen

De naam zegt het al: zoek de verschillen! Je krijgt twee afbeeldingen te zien van een kapsalon, maar bepaalde dingen kloppen niet in de ene afbeelding. Kun jij alle 10 de verschillen binnen de tijd vinden? Bij het spelen van dit spel maakt iedereen kans op een Dyson V7 Motorhead steelstofzuiger t.w.v. €249! We hebben het je alleen niet makkelijk gemaakt dus je moet echt heel goed kijken. Je kunt het natuurlijk ook vaker proberen!

Spel 4 Memory

Het laatste spel is memory. Wie heeft het niet gespeeld als kind? In de Team Kappers variant vragen we je 6 dezelfde salonbeelden bij elkaar te zoeken binnen de tijd. Iedereen die deelneemt aan het spel maakt jij kans op de Dyson Supersonic Föhn t.w.v. €399! Wie wilt die nou niet?

Spelen maar!

Hebben we je enthousiast weten te maken met deze toffe prijzen? Dat snappen we! De Team Kappers Advent Kalender is vanaf 1 t/m 26 december 2019 te spelen op onze website. Dus, doe elke week mee en loop niks mis! Winnaars van de weekprijs krijgen automatisch bericht per email wanneer de betreffende week om is. Daarnaast zullen we de winnaars op social media bekend maken.