De haartrends voor herfst 2019!

08 oktober 2019

De blaadjes vallen van de bomen en de paraplu’s komen tevoorschijn. Jij kruipt met een dekentje en een kop warme thee op de bank. Groot gelijk heb je, want daar is de herfst voor! Maar herfst betekent ook… Nieuwe haartrends! Benieuwd naar wat hip is deze herfst? Lees dan vooral verder.

Trends van Team

Ook deze herfst zijn er weer nieuwe trends op het gebied van haar en wij hebben deze voor je op een rijtje gezet. Twijfel je nog over wat jouw nieuwe haarkleur wordt? Van ijskoud zilver tot kastanje bruin, deze herfst zijn wij van alle markten thuis! Dus lees snel verder en laat je inspireren.

IJskoud zilver

Wil jij net wat meer pit geven aan je blonde lokken? Dan is deze ijskoude zilveren kleur wat voor jou. Deze kleur is een echte eyecatcher en zorgt ervoor dat je de hele herfst door kan shinen. Want zeg nou zelf, dit is toch een oogverblindend mooi plaatje?

 

Koffie bruin

Koffieliefhebbers opgelet! Want van deze heerlijke haarkleur worden we net zo blij als van een kop koffie in de vroege morgen. Drink jij je koffie ook zwart? Mooi, want deze kleur komt daar heel dicht bij in de buurt. Dit seizoen is deze ultiem donkerbruine kleur een echte aanrader! Dus waar wacht je nog op?

Herfstig rood

De blaadjes vallen weer van de bomen en dit zorgt voor een mooi kleurenpalet op de koude straten. En weet je wat dit seizoen de straten nog mooier maakt? Deze herfstig rode haarkleur! Met deze kleur zo rood als de herfstblaadjes knalt jouw kapsel er helemaal uit.

Kastanje bruin

Met bruine lokken heb je altijd lol, ook met dit herfstachtige weer! Want niet alleen de blaadjes, maar ook de kastanjes vallen van de bomen. Deze kastanje bruine haarkleur is elegant en stoer, een kleur waar jij de herfst helemaal mee kan rocken!

Tot snel bij Team!

Ben jij al helemaal overtuigd over welke look deze herfst het beste bij jou past of ben je toch nog in twijfel? In beide gevallen kun je bij ons terecht. Loop bij ons binnen voor gratis advies en we bedenken samen de perfecte herfstproof look voor jou! Zien we je snel in onze salon?