DOE HET ZELF: triple twisted ponytail

09 december 2019

Bij Team willen we dat je er altijd schitterend uitziet, ook als je even geen tijd hebt om naar één van onze salons te komen. Daarom hebben we dit najaar weer een toffe doe het zelf look uitgekozen, die je eenvoudig zelf kunt creëren. Stap voor stap laten we je zien hoe je zelf de triple twisted ponytail kunt maken!

STAP 1: Borstel je haar goed uit.

STAP 2: Spuit droogshampoo in het haar aan de aanzet. Pak steeds een andere passé (deel van het haar) en bewerk het een beetje met je vingertoppen.. Dit geeft het haar extra volume en heeft een ontvettende werking.

STAP 3: Pak aan beide kanten van je gezicht (net boven je oren) een  passee van het haar. Maak hier een staartje van en zet dit vast met een klein (doorzichtig) elastiekje.

STAP 4: Draai de staart een paar keer naar binnen, waardoor de delen van het haar waar je een staart van hebt gemaakt draait.

STAP 5: Hier kan je zien hoe het eruit moet komen te zien.

STAP 6: Herhaal dit een aantal keer tot je aan het einde van je nek bent. Je pakt steeds aan beide zijde van het haar een passee zet dit vast met een elastiekje. En doe precies hetzelfde wat je bij stap 4 hebt gedaan.

STAP 7: Trek zachtjes aan de gedraaide delen van het haar om er meer volume in te krijgen.

STAP 8: Wil je dat het haar iets nonchalanter zit? Haal je handen dan goed door het haar heen en wees niet bang om het rommelig te maken. Voor een messy look