Doe het zelf: Valentijn look 1

13 februari 2019

Bijna is het zo ver... Valentijn, de dag van de liefde! Ga jij op date met een geheime crush of heb je een romantisch avondje met je geliefde? Wij hebben voor jou alvast één prachtige doe het zelf look, speciaal voor Valentijnsdag! Doe je mee?

Stap 1: Spray droogshampoo van EIMI bij de aanzet van je haar.

Stap 2: Verdeel je haar door middel van een midden scheiding in 2 partijen. 1 van de plukken zet je vast met een elastiekje.

Stap 3: Pak zo hoog mogelijk twee plukjes. Deze draai je naar binnen. Als Je dit hebt gedaan pak je er steeds een plukje bij en draai je de buitenste pluk naar binnen. Zodat er een “gedraaide opvlecht” ontstaat, dit doe je tot onder aan je nek en je zet het vast met een elastiekje.

Stap 4: Met de andere staart die je in het begin hebt vastgezet doe je precies hetzelfde.

Stap 5: Zo hoort het eruit te zien.

Stap 6: De twee losse staarten die je nu hebt breng je bij elkaar met een elastiekje, zodat je 1 staart krijgt. De andere elastiekjes laat je zitten.

Stap 7: Vervolgens pak je een klein plukje, deze toupeer je een beetje en wikkel vervolgens om de staart zodat je de elastiekjes niet meer ziet zitten.

Stap 8: Zet het plukje die je om de staart heen hebt gewikkeld vast met een bobby pin (haar speldje).

Stap 8: De losse staart verdeel je weer in twee plukken en draai deze om elkaar heen zodat het een gedraaide staart wordt. Aan het einde zet je deze vast met een elastiekje.

Stap 9: Nu trek je zachtjes alles een beetje los om zo volume en een messy romantische look te creëren. Geef een finishing touch door het haar af te stylen met wat haarspray van EIMI Mistify Me.

Kom je toch liever naar de salon voor een ander mooi kapsel? Bij Team Kappers hebben we diverse looks voor maar €15 voor elke gelegenheid! Gemaakt in 15 minuten zonder afspraak. Tot snel!