Nieuw: Wellaplex voor gezond haar | Team Kappers
Nieuws

Nieuw: Wellaplex voor gezond haar

Bij Team Kappers zijn we helemaal fan van dit heerlijke nieuwe product van Wella Professionals. En omdat we jou ook graag kennis willen laten maken met Wellaplex kun je nu genieten van een gratis behandeling in onze salons bij een kleureffect naar keuze! Is dat geen goed begin van de lente?

WAT IS WELLAPLEX?

Dat het kleuren van je haar niet bevorderlijk is voor de kwaliteit van je lokken hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Door Wellaplex toe te voegen aan je behandeling kan deze schade worden beperkt en trakteer jij je lokken op een gezonde en mooie glans. Deze behandeling wordt gerealiseerd in 3-stappen en kan worden toegevoegd aan de kleurbehandeling om beschadiging van het haar te voorkomen. Ook kan Wellaplex als een losstaande behandeling worden gebruikt, wij noemen het dan een herstelbehandeling.

Wil je de Wellaplex behandeling eens gratis uitproberen? Dat kan bij besteding vanaf €30 op een kleureffect. Lees er hier alles over.

WAT DOET WELLAPLEX?

Door bijvoorbeeld het gebruik van (hete) stylingtools of chemische behandelingen (zoals kleuringen) kunnen je lokken ernstig beschadigen, droog en broos worden en in het ergste geval zelfs breken. Met Wellaplex worden de zwavelbruggen in je haren weer aan elkaar gehecht met als resultaat intens gevoed haar van binnenuit waardoor het weer vol is, zacht aanvoelt en glanst als nooit tevoren!

Bekijk hier de video

WELLAPLEX VOOR THUIS

Om de Wellaplex behandeling écht compleet te maken is er Wellaplex nr.3 voor thuisgebruik om het haar sterk, zacht en soepel te houden na de behandeling in de salon. Gebruik dit product een maal per week als masker of conditioner. Wellaplex nr.3 kun je vinden in al onze salons, nu tijdelijk voor slechts €25!

  • Wellaplex nr.3: Deze actie is geldig t/m 30 juni 2018, niet in combinatie met andere acties.
  • Wellaplex behandeling: Je krijgt een gratis Wellaplex behandeling bij een minimale besteding van €30 op een kleureffect. Deze actie is geldig t/m 30 juni 2018.

€10 Korting op kleuren!

YES! T/m 31 augustus krijg je €10 korting op kleuren! Ga jij voor een balayage, babylights of een bronde look?  Download de voucher om gebruik te maken van deze actie.

Loading
Paaseieren zoeken
met leuke kado's
We hebben allemaal paaseieren in onze website verstopt. Achter alle paaseieren zitten suuuuperleuke prijzen!
Ga jij ze vinden?
Ga op zoek!
Gevonden!
Jeeei!! Gefeliciteerd met je prijs!!!
Claim je prijs

stylinglooks comments

Stylinglooks t.w.v. €15

fusion Comments

Fusion product

SP men styling product comments

SP men styling product

Popbands Comments

Set Popbands

Kleurmenu Comments

Kleurmenu t.w.v. €55 !

Leuke acties
nog 10 uur
Gratis Wellaplex bij een kleureffect!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
Snelle styling looks nu €15!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
20% Studentenkorting!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!