Team Kappers > Over Team > Wave Academy

Wave University: zo heet onze interne scholing voor Team Kappers. Hier richten we ons op alle lagen van de salon; van medewerker tot franchisenemer.

Bij Wave University trainen we de vaardigheden van onze ondernemers en medewerkers op het gebied van vaktechniek, management en ondernemerschap. Alle trainingen worden gegeven door interne Wave experts en externe partijen, zoals gasttrainers.

Team Kappers staat al jaren bekend om de vaktechnische ontwikkeling. We hebben een speciaal intern scholingsprogramma, dat iedere kapper doorloopt. Sommige kappers volgen die interne educatie al tijdens hun kappersopleiding, anderen beginnen ermee als ze bij Team Kappers gaan werken. Ons educatieprogramma zorgt ervoor dat onder andere de door onszelf ontwikkelde vaktechniek, maar ook communicatie en klantbeleving altijd van de hoogste kwaliteit zijn. Daarnaast krijgen onze kappers twee keer per jaar een training met informatie over het komende seizoen, waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken. 

Kappers kunnen bij Team Kappers doorgroeien van (bijvoorbeeld) junior stylist naar leidinggevende, maar we kijken ook verder. We doen mee aan wedstrijden en andere creatieve initiatieven, om talent op alle niveaus te blijven ontwikkelen.

Enthousiast geworden? Bekijk hier onze vacatures en word onderdeel van ons Team!

€10 Korting op kleuren!

YES! T/m 31 augustus krijg je €10 korting op kleuren! Ga jij voor een balayage, babylights of een bronde look?  Download de voucher om gebruik te maken van deze actie.

Loading
Paaseieren zoeken
met leuke kado's
We hebben allemaal paaseieren in onze website verstopt. Achter alle paaseieren zitten suuuuperleuke prijzen!
Ga jij ze vinden?
Ga op zoek!
Gevonden!
Jeeei!! Gefeliciteerd met je prijs!!!
Claim je prijs

Stylinglooks t.w.v. €15

fusion Comments

Fusion product

SP men styling product comments

SP men styling product

Popbands Comments

Set Popbands

Kleurmenu Comments

Kleurmenu t.w.v. €55 !

Leuke acties
nog 10 uur
Zomerdeal nú €50!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
Snelle styling looks nu €15!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
20% Studentenkorting!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!