Dit zijn de allerknapste Uitblinker looks voor The Color Run™ | Team Kappers
Nieuws

Dit zijn de allerknapste Uitblinker looks voor The Color Run™

Aanstaande zondag is het dan ein-de-lijk zover: The Color Run™! En zoals je misschien inmiddels wel weet is Team Kappers ook op de welbekende kleurenloop te vinden. Speciaal voor jou ontwikkelden we speciale sporty Uitblinker looks, waar jij tijdens The Color Run™ mee kunt shinen.

HET PERFECTE SPORTKAPSEL

Het perfecte sportkapsel moet aan best wat eisen voldoen. Zo moet een goede sportlook niet alleen comfortabel zitten, maar ook een uitstekende houdbaarheid hebben en er ‘on fleek’ uitzien. En laten onze sportieve Uitblinker looks nu al die ingrediënten in huis hebben. We zetten de looks voor je op een rijtje.

1. BOXER BRAIDS

Boxer braids houden je lange haar als geen ander kapsel goed op z’n plaats. Niet zo gek dan ook dan het al jaren het meest geziene kapsel in de boksring is.

2. BRAIDED HALF UPDO

Wel lange lokken, maar geen kriebelende haartjes in je gezicht: met de braided half updo ren jij in stijl de finish over.

3. HALF UPDO

De half updo was vorig jaar al de knaller op festivals en in het straatbeeld, maar is ook tijdens het sporten een fijne ‘do. Net als de braided half updo zorgt deze look ervoor dat de haartjes niet in je gezicht kriebelen.

4. BRAIDED DOUBLE BUNS

Hip, praktisch en anders dan anders. Met de braided double buns heb je niet zomaar een tof kapsel te pakken, maar ook nog een die goed op z’n plaats blijft zitten.

5. BRAIDED BUN

Extreem vaak gepind op Pinterest, en zo hardloopproof als het maar zijn kan. Met de braided bun ren jij onbezorgd.

BLINK UIT MET TEAM

Uitblinkers maken deel uit van de Team Kappers stylingservice: een gestyled kapsel voor in 15 minuten voor maar €15. Tijdens The Color Run™ staan bij de Uitblinker Bar onze Team Kappers stylisten klaar om van jouw kapsel een sportieve look te maken waar je u tegen zegt.

Kun je eigenlijk niet wachten tot zondag of ren je zelf niet met The Color Run™ mee? Geen probleem! Neem hier een kijkje waar jouw dichtstbijzijnde Team Kappers salon zit en kom langs voor een Uitblinker.

 

€10 Korting op kleuren!

YES! T/m 31 augustus krijg je €10 korting op kleuren! Ga jij voor een balayage, babylights of een bronde look?  Download de voucher om gebruik te maken van deze actie.

Loading
Paaseieren zoeken
met leuke kado's
We hebben allemaal paaseieren in onze website verstopt. Achter alle paaseieren zitten suuuuperleuke prijzen!
Ga jij ze vinden?
Ga op zoek!
Gevonden!
Jeeei!! Gefeliciteerd met je prijs!!!
Claim je prijs

stylinglooks comments

Stylinglooks t.w.v. €15

fusion Comments

Fusion product

SP men styling product comments

SP men styling product

Popbands Comments

Set Popbands

Kleurmenu Comments

Kleurmenu t.w.v. €55 !

Leuke acties
nog 10 uur
€20 korting op kleuren!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
Styling looks nu €15!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
20% Studentenkorting!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!