Team Kappers Utrecht A'damstr | Team Kappers

Team KappersSalon Utrecht Amsterdamsestraatweg

Openingstijden van deze week

 • Maandag 09:00 – 18:00
 • Dinsdag 09:00 – 18:00
 • Woensdag 09:00 – 18:00
 • Donderdag 09:00 – 21:00
 • Vrijdag 09:00 – 18:00
 • Zaterdag 09:00 – 18:00
 • Zondag Gesloten
Dit is een topsalon! 8,5

Prijzen

Vanaf 28 Vrouwen
Vanaf 26 Mannen
Vanaf 25 Kleuren
bekijk en bereken jouw prijs

DAGDEALS 
Volg TEAM UTRECHT AMSTERDAMSESTRAATWEG op  Facebook om geen enkele deal te missen!

Op zoek naar een goede kapper in Utrecht? En wil je direct naar de kapper? We verwelkomen je graag bij Team Kappers in Utrecht, op de Amsterdamsestraatweg. We werken zonder afspraak. Ons Team met kappers staat dus altijd voor je klaar.

We hebben ruime openingstijden en zijn vaak ook open in de avonduren. Team Kappers staat voor "snel knap geknipt". Kortom goede kwaliteit, lage prijs en snelle service.

Salon gegevens

 • Amsterdamsestraatweg 303
 • 3551 CG Utrecht
 • T 030 - 2442237
Routebeschrijving
Share deze salon!

Team Kappers Utrecht A'damstr Amsterdamsestraatweg 303 3551 CG Utrecht

Routebeschrijving

Haarinspiratie!

Make-overs

Haartip: Touperen

Make-overs

Tutorial: Braid Updo

Onmisbare producten voor stralend haar!

Onmisbare producten voor stralend haar!

Wat anderen ervaren

Anoniem 8,0
-

V Hagman 10,0
-

I 8,0
-

Prettige, rustige sfeer, altijd een goed resultaat, goede inzet van de kap(s)ters. Na het in rekening brengen van droogföhnen, terwijl dit niet vermeld was, dit keurig gelijk van de rekening gehaald. Hierin zou ik iets meer transparantie wel waarderen. Ook iets meer opties zou ik fijn vinden, zoals niet automatisch voor het wassen te betalen, als je (snel klittend) haar liever zelf wast.

Anoniem 7,0
-

Anoniem 7,0
-

Ik vind het principe van werken zonder afspraak, maar toch afspraken kunnen maken verwarrend.

Anoniem 7,0
-

Ik vind het vervelend dat er wordt gezegd: zullen we het nog even droogföhnen en dat dat dan weer €6 extra is. Of wassen ed en dan: cremespoeling kost ook weer wat. Noem gewoon 1 bedrag en doe alles.

F el bali 8,0
-

Goede service, vriendelijken goed behandeld.

Luna Masmeijer 9,0
-

Geen verbeter punten. Er word na je geluisterd. Ik kom voor ons dochtertje altijd daar(4jaar) en ze kan niet heel goed stil zitten. Daar word erg goed mee omgegaan. Voor mij nooit geen andere salon meer👌

Anoniem 9,0
-

Anoniem 8,0
-

Anoniem 9,0
-

Ik ben geholpen door het Zweedse meisje, weet even haar naam niet meer. Maar ze heeft me zo geweldig geholpen, erg aardig en heeft een mooi resultaat afgeleverd. Ben er erg tevreden mee! Ik zal zeker terug gaan naar deze stylist! Enkel de wachttijd was even wat minder maar de goede service en het resultaat heeft dat helemaal goed gemaakt!

Anoniem 10,0
-

John Prijs 8,0
-

Adolf kreugel 10,0
-

Alles goed geregeld.

Anoniem 9,0
-

Anoniem 8,0
-

Yeah, een kapper die over meer kan praten/nadenken dan de styling van iemands haar, het weer van morgen, en wat hij het weekend gaat doen. Wellicht is dat met meeste kap(st)ers zo, maar komt zelden in gesprekje aan kaptafel naar voren. :

debby butteling 8,0
-

Geen

Anoniem 9,0
-

Superkundig in advies en kleurbehandelingen Ik ben erg blij met deze mensen

Anoniem 8,0
-

Anoniem 10,0
-

m van luijn 9,0
-

Goed geknipt en zeer vlot gedaan. Kapster wist mijn idee tot werkelijkheid te brengen, ik ben zeer tevreden. Alleen jammer dat de koffieautomaat het niet deed, dus helaas geen kopje koffie voor mij deze keer. 😉

Anoniem 8,0
-

Je wordt goed behandeld met koffie

Anoniem 8,0
-

Anoniem 9,0
-

Fletcher Westerhout 8,0
-

Prettige zaak, vriendelijk en kundig personeel

tim rijksen 9,0
-

Vriendelijke en vakkundige medewerkers!!

Anoniem 8,0
-

Goede behandeling met een eerlijk oordeel over wat er met mijn haar mogelijk is.

Anoniem 9,0
-

Greet van Schaik 10,0
-

Fijne zaak om te komen . Je voelt de vriendelijkheid van de dames en heren. Er wordt naar de klant geluisterd en het resultaat mag er zeker wezen . Dus al met al een top zaak met top mensen .

Anoniem 7,0
-

De kosten .vielen 25% hoger uit dan vooraf was afgesproken door de vraag of t gedroogd moest worden.. Betekent dat je dus vanuit de wastafel normaal w erg zou moeten lopen als je kiest om alleem geverfd te worden... ? Ik hoor graag van u!

Anoniem 8,0
-

Anoniem 7,0
-

Ik heb geen feedback. Ik vind jullie een hele goede basic kapper waar je voor niet al te veel geld je haar netjes kan laten knippen.

Anoniem 9,0
-

Sven van Braam 10,0
-

Anoniem 9,0
-

Als jong student wil je in de ochtend gauw klaar zijn, en er leuk uitzien. Daarnaast wil je ook in je vrije tijd iets met je haar kunnen doen. Het bepaalt toch wel hoe je je voelt. Afgelopen zaterdag was gezellig, vriendelijke stylist, betaalbaar, mooi resultaat. Dit is ook de reden dat wij na een verhuizing blij zijn dat we weer terug zijn bij onze vertrouwde kapper.

Anoniem 9,0
-

Anoniem 9,0
-

Heel fijn geholpen, behandeling begon op tijd en blij met de styling!

Anoniem 8,0
-

Anoniem 10,0
-

Uitstekende kapster, goede prijs en prettige sfeer in de zaak

Anoniem 9,0
-

Ik moest even qachten tot ik geholpen kon worren (half uur, maar dat krijg je ervan als je geen afspraak maakt), maar toen we eenmaal begonnen werd ik zeer goed geholpen. De kapster snapte wst ik wilde en was vriendelijk, behulpzaam, deskundig en gastvrij. Het eindresultaat is niks anders dan wat ik het liefst wilde en wegens de actie (knippen, stylen, kleureffect en toner voor 50,-) was het zeer betaalbaar. Volgende keer overweeg ik zeker weer terug te komen!

Anoniem 10,0
-

Anne-Miek van Eekelen 8,0
-

Ik ben heel erg tevreden met mijn stylist Noami. Ze is heel deskundig en erg vriendelijk en klantgericht. Ze weet precies wat mijn wensen zijn en dat is heel prettig. Ook de andere dames, die al lang aan de Amsterdamsestraatweg werken zijn heel deskundig en erg klantgericht en vriendelijk. Helaas zijn de wasbakken niet erg klantvriendelijk, want ik krijg altijd pijn in mijn nek als mijn haar gewassen moet worden. Voor kleine mensen zijn ze niet geschikt.

Anoniem 8,0
-

Anoniem 9,0
-

Anoniem 10,0
-

Ik werd super leuk ontvangen bij Team Kappers op de ASW. Hoewel ik er lang heb gezeten was het gezellig waardoor het ook een ontspannen verwenuitje was en ik ben heel tevreden met het resultaat!

J.J. Folkers 9,0
-

Prima geholpen. Aandachtspuntje, openingstijden. Als overdag werkende graag tot 19.00.

Anoniem 9,0
-

Vriendelijkheid, service en deskundigheid is alles wat ik wens en wat ik ook krijg bij mijn teamkapper.

tineke smits 9,0
-

Linda Baruel 10,0
-

Zoals altijd zeer tevreden over Naomi. Goed contact, begripvol, komt zelf ook met advies. Kortom een top kapster!

H.C.J. Saalmink 8,0
-

Zo door blijven gaan

helma bakker 10,0
-

Ik ben uiterst tevreden niet alleen over de stylist maar over het geheel. Vriendelijke stylist, mooie zaak, goed luisteren naar wat je wilt en een heerlijke koffie. Kan niet beter.

Anoniem 8,0
-

Anoniem 8,0
-

Yvonne Abels 8,0
-

Ik vind een antwoord wat mager. Ik geniet van de nieuwe kapsalon maar ook van de kapsters. Er hangt een fijne sfeer.

Anoniem 8,0
-

Voor mijn gevoel heb ik een eerlijk advies gekregen voor mijn haar. De kwaliteit-prijs verhouding was goed en ik was erg blij met het resultaat! Gezellige kapsters, je word vriendelijk door ze benaderd en geholpen. Prettige sfeer

Anoniem 8,0
-

ik ben te Vreden

T. Wildemast 8,0
-

Utrecht, Amsterdamsestraatweg: airco iets lager (minder koud blazend) en terugkeer van de 'algemene bladen (Margriet, Privé e.d.). Koffie is prima !!

Anoniem 10,0
-

K. Demoet 9,0
-

Ik ben erg tevreden over Team Kappers. Mijn enige verbeterpunt is: online afspraak maken.

Erna Colle 9,0
-

Anoniem 8,0
-

Lenie Buijs 8,0
-

Gewoon n top zaak met leuke meiden, die hun vak verstaan 👍🏻👍🏻

Anoniem 8,0
-

I van Essen 10,0
-

Anoniem 9,0
-

Altijd tevreden.

cindy engberts 10,0
-

Ik ben heel tevreden over de service. Ik kom al 5 jaar bij jullie en ben altijd blij over de eindresultaat

Marian 10,0
-

altijd fijn om door Naomi geholpen te worden!

Anoniem 7,0
-

Ik vind het echt niet kunnen dat je een half uur moet wachten in de salon voordat je geholpen wordt, als er wordt gezegd dat je op moment x kan komen.

Anoniem 9,0
-

heleen noels 9,0
-

Lucien, Amsterdamsestraatweg Utrecht, alle tijd en aandacht, goed advies, deskundig gewoon goed geknipt

Anoniem 8,0
-

Emma 8,0
-

Ik werd zeer fijn geholpen en zou zeker terug komen

J. Huijskens 8,0
-

Ik was heel prettig geholpen! De stylist was erg gastvrij, toonde oprecht interesse in een gesprek met de klant en gaf veel advies (zowel over mijn haar als ondernemersschap). Ik voelde me helemaal in de watten gelegd, terwijl ik in eerste instantie alleen mijn puntjes kwam knippen! Ook nam hij de tijd om mijn haar op te fohnen tot een filmsterrenkapsel. Kortom, een super locatie!

koen de boer 8,0
-

Het maken van een afspraak moet echt strakker, nu twee keer een afspraak gemaakt met het idee dat ik 10-15 min later aan de beurt bent. Maar nu twee keer langer dan 30 minuten moeten wachten.

Hieke Krijgsman 7,0
-

Marleen ficke 10,0
-

Ik was binnen 10 min aan de beurt. De kapster nam de tijd om mijn wensen te bespreken en gaf haar deskundige advies. Tijdens de kappersbeurt overlegde ze regelmatig of het allemaal nog naar mijn wens was. Ik werd daarnaast voorzien van consumpties en een gezellig gesprek. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en heb al veel complimenten uit mijn omgeving mogen ontvangen! Ik raad team kappers op de asw dus zeker aan!

Ingrid van Delft 8,0
-

Helma Oostrom 10,0
-

Super goede salon met bekwame kapsters/kapper, ik kom er al jaren.

Hesther Koers 7,0
-

In grote lijnen ben ik positief; de prijs vind ik iets aan de hoge kant, maar het knipresultaat is goed. Sommige van de ervaren kappers hebben soms wel de neiging om niet zo goed te luisteren naar hoe je het wil hebben en veel dingen zelf in te vullen. Op zich is het handig dat je zo binnen kan komen zonder afspraak, maar heel vaak vis je buiten het net. Een online intekenlijst zou handiger zijn dan elke keer bellen.

sharona bliekendaal 7,0
-

Geweldige service

Annie de valk 9,0
-

Leuk personeel met kundig advies

Craig Wilkinson 8,0
-

nirit michaeli 10,0
-

Een zeer goede salon, aardige stylists, ben altijd tevreden!

Miranda wit 8,0
-

Goed en super leuk geholpen.top

tineke smits 9,0
-

Mijn ervaring was super. vriendelijk personeel goed advies en erg netjes afgewerkt bedankt dames.

Neeltje de jong 9,0
-

Anneli dijkslag 8,0
-

P. Steenhoff 8,0
-

G Janssen 8,0
-

J J Willemsen 10,0
-

Ja Ik loop er al jaren en dat zeg gen oeg ik weet niet wat een andere kapper kost maar voor een paar euro verschil ga ik niet naar een ander maar ik laat het wel altijd door Anita doen

Sandra Kalmijn 8,0
-

Verrassend goed!! Zowel de uitstraling, als de service en de kwaliteit van de behandeling. En bovendien niet duur.

Marlijn Bronninkreef 9,0
-

Ik werd vriendelijk ontvangen en ze begreep precies wat ik wilde met mijn kapsel. Ze gaf goede adviezen waardoor we op een voor mij perfect kapsel uit kwamen.

A.G. Tempelman 8,0
-

Meerdere redenen om TEAM te bezoeken. De kwaliteit en expertise van het personeel verdient een pluim .

Machteld Stoffels 8,0
-

Snelle afspraak op korte termijn wat in mijn drukke dagelijks leven erg fijn is. Ook zeer goed advies voor de knipbeurt; samen met kapper overleggen wat ik precies wilde. Uiteindelijk een mooi en tevreden eindresultaat.

David van Ramshorst 8,0
-

E.A.W. Mertens 9,0
-

Mooie salon met vriendelijke dames die er voor zorgen dat je op je gemak bent en tevens een goed eindresultaat leveren. Al meer dan 20 jaar een vaste en zeer tevreden klant

Jules Vitters 8,0
-

Het was heel fijn om eerst rustig de wensen te bespreken. De kapsalson oogt zeer netjes, luxe en het personeel dat ik heb gezien was aardig.

M. Marree 8,0
-

Ik weet dat ik bij een kapper zit, maar sfeer is alsof je in een huiskamer binnen bent gekomen. Gezellig en altijd een leuk praatje en ondertussen wassen en knippen! TOP!!

Casper Groenhuijzen 8,0
-

Naomi is een fijn persoon en ik ben tevreden met mijn kapsel

Marian Taheij 9,0
-

Mooie salon en bovenal vriendelijk en deskundig personeel, welke met je meedenken en een goed advies geven

Team Kappers maakt gebruik van cookies Team Kappers gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Meer weten over deze cookies, klik hiernaast op “Meer informatie”. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de websites van Team Kappers. Wil je niet alle soorten cookies toestaan, klik dan op “Cookie instellingen aanpassen”.

€10 Korting op kleuren!

YES! T/m 31 augustus krijg je €10 korting op kleuren! Ga jij voor een balayage, babylights of een bronde look?  Download de voucher om gebruik te maken van deze actie.

Loading
Paaseieren zoeken
met leuke kado's
We hebben allemaal paaseieren in onze website verstopt. Achter alle paaseieren zitten suuuuperleuke prijzen!
Ga jij ze vinden?
Ga op zoek!
Gevonden!
Jeeei!! Gefeliciteerd met je prijs!!!
Claim je prijs
Leuke acties
nog 10 uur
20% Studentenkorting!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
 • Pak deze actie en vul je gegevens in!