Algemene voorwaarden

Team Kappers vindt privacy erg belangrijk en we gaan dan ook zorgvuldig met jouw persoonlijke informatie om. In deze algemene voorwaarden leggen we je in korte en duidelijk taal uit welke gegevens we verzamelen en waarvoor we deze gegevens gebruiken. Een uitgebreidere omschrijving kun je lezen in onze Privacy verklaring.

Wet bescherming persoonsgegevens

Alle (persoonlijke) gegevens die verzameld worden via telefoon, aanvraagformulieren en andere manieren worden vrijwillig verkregen.

Gebruik van gegevens

De verzamelde gegevens zullen gebruikt worden om onze klanten en partners te contacteren omtrent:
* belangrijke ontwikkelingen binnen knip- en kleurbehandelingen;
* nieuwe producten en diensten van Team Kappers;
* leuke acties en aanbiedingen;
* praktische wijzigingen zoals aangepaste openingstijden, sluitingen of verhuizingen;
* uitslag en afhandeling van winacties
* het vragen
* voor marktonderzoek.

Opslag gegevens

De verzamelde gegevens worden opgeslagen in een beveiligd relatiebeheersysteem. De gegevens zullen op geen enkele manier beschikbaar worden gesteld aan derden. Ze zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar worden gemaakt.

Gegevens wijzigen

Wanneer je geen nieuwsbrieven en andere mailings meer van Team Kappers wilt ontvangen kun je je altijd via de link onder aan de nieuwsbrief afmelden. Je hebt te allen tijde het recht op inzicht in jouw gegevens. Op verzoek zal Team Kappers jouw gegevens uit het bestand verwijderen.

Contact

Een uitgebreide beschrijving over het gebruik van je gegevens kun je lezen in onze Privacy verklaring. Heb je vragen of opmerkingen over deze algemene voorwaarden of het gebruik van jouw gegevens? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens:
Schiedamsedijk 49
3011 ED Rotterdam
avg@provalliance.nl

Mocht u overige vragen hebben kunt u mailen naar customerservice@provalliance.nl

Wijzigen van de algemene voorwaarden

Team Kappers houdt zich het recht voor deze algemene voorwaarden aan te passen. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 10-12-2020

AANBETALINGEN

Voor het boeken van geselecteerde, uitgebreide behandelingen is een aanbetaling verplicht. Mocht er onverhoopt een reden zijn om jouw afspraak te annuleren/verplaatsen, dan zijn de volgende voorwaarden van kracht.

* Tot 8 uur van tevoren kunt je jouw afspraak kosteloos annuleren of verplaatsten.
* Binnen 8 uur  tot 4 uur van tevoren jouw afspraak annuleren of verplaatsen? Dan krijg je 50% van de aanbetaling terug.
* Binnen 4 uur van tevoren jouw afspraak annuleren of verplaatsen, of bij niet het niet doorgeven van je annulering?  Dan krijg je je aanbetaling niet terug.
* (Gedeeltelijke) teruggave van jouw aanbetaling, wordt automatisch binnen 1-2 werkdagen op je rekening terug gestort.