• Altijd vriendelijke prijzen
  • Sms-service
  • Top service met een lach

Kies je look, wij doen de rest!

Team Kappers onderscheidt zich door een helder concept: knippen, kleuren en stylen voor aantrekkelijke en duidelijke prijzen, voor het hele gezin, zodat je er altijd goed uit kunt zien. We vinden het erg belangrijk dat je je bij ons thuis voelt en dat je altijd tevreden de salon weer verlaat. Voel je daarom thuis in onze salon, kies je look en wij doen de rest!

 

Boek online alvast je afspraak in, of loop bij ons binnen. Onze stylist kijkt of er een plekje voor je vrij is of maakt direct een afspraak met je.

Wie zijn wij?

De wereld van Team Kappers

Team Kappers staat licht en vol plezier in het leven. We zijn er voor iedereen die goed geknipt en gekleurd wil worden in een ongedwongen sfeer. Want lekker in je vel zitten hoeft niet zo zwaar te zijn, niet zo duur en niet zo ingewikkeld.

Bij Team Kappers is iedereen welkom en vertrekt iedereen met een glimlach. Niet alleen omdat onze service zo mensgericht is of de sfeer in onze salons zo huiselijk, ongedwongen en gezellig, maar vooral omdat we weten dat een goede kappersbehandeling gewoon een heerlijk gevoel kan geven. Voor jou, voor je kinderen – en voor iedereen die net als wij vinden dat het leven te leuk is om te serieus te nemen.

Lach het leven toe!
Voor je het weet, lacht het terug 🙂

Onze missie

Het snel en goed knippen van onze klanten, met een persoonlijke benadering. Met afspraak (of als het rustig is zonder afspraak) en dat allemaal in een gezellige en huiselijke sfeer, voor een vriendelijke en duidelijke prijs, zodat onze klanten er vlot en modieus bijlopen.

Het is onze passie om zoveel mogelijk mensen, wie ze ook zijn, en waar ze ook vandaan komen, het heerlijke gevoel te geven dat je aan een goede kappersbehandeling overhoudt.

Onze visie

De behandeling is snel, maar met een buitengewoon goede beleving en kwaliteit. Bij Team Kappers is het altijd gezellig en er heerst een warme, huiselijke sfeer in de salon. Team is echt een kapper waar iedereen graag terugkomt. Sterker nog, Team is voor haar klanten een tweede huiskamer.

Onze zes merkwaarden

Bij Team Kappers werken we vanuit zes belangrijke merkwaarden:

  • Vrijheid – wanneer je wil, hoe jij het wil
  • Vier het leven – we houden wel van een feestje!
  • Met een knipoog – we houden van een lach en nemen het leven niet al te serieus
  • Welkom – voel je thuis in onze salon
  • Toegankelijk – met meer dan 70 salons zijn we altijd wel in de buurt!
  • Hollandse nuchterheid – wees wie je bent 🙂

Onze garanties

Knippen mét en zonder afspraak

Boek online alvast je afspraak in, of loop bij ons binnen. Onze stylist kijkt of er een plekje voor je vrij is of maakt direct een afspraak met je.

Gediplomeerde kappers

Team Kappers staat al jaren bekend om de vaktechnische opleiding. We hebben een speciaal intern scholingsprogramma, dat iedere kapper doorloopt. We doen mee aan wedstrijden en andere creatieve initiatieven om talent te stimuleren.

Top service met een lach

Wij stellen alles in het werk om je goed en snel te helpen. Kwaliteit en gemak staat voorop.

Dat jij blij bent met je haar is voor ons het ultieme doel. We horen daarom graag wat jij van ons vindt zodat we onze service nog beter kunnen maken.

Dé kapper voor het gezin

In onze gezellige salons zijn vaak kinderstoelen aanwezig, zodat ook de kleinste mooi en snel geknipt kan worden.

Online boekingssysteem en handige WhatsApp Service

We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Daarom hebben we nu een online boekingssysteem waarmee jij gemakkelijk en snel je afspraak vooraf kunt reserveren. Per email ontvang je een bevestiging en via WhatsApp krijg je een dag voor je afspraak nog een herinnering.

Altijd vriendelijke prijzen

We werken met menu’s. Zo kun je makkelijk kiezen en weet je precies wat je krijgt en wat het kost. Duidelijk en transparant.

Kassabon garantie

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn dan lossen we het binnen 2 weken kosteloos voor je op.

Welkom bij Team Kappers