Bewaar jij je haar voor ons?

Wij bevinden ons door de coronacrisis in een onwerkelijke tijd. De meesten van ons zijn thuis, en de kapsalons van Team kappers zijn (tijdelijk) gesloten. Wij betreuren dit, en vinden het heel vervelend dat je op dit moment niet bij ons terecht kunt voor uw vertrouwde behandeling. Maar gezondheid gaat voor alles.

De afgelopen tijd krijgen wij van onze vaste klanten met regelmaat de vraag of wij kleurkits voor thuis aanbieden. Zodat klanten zelf met een kwastje hun uitgroei kunnen bijwerken. Graag leggen wij aan je uit waarom wij, vanuit onze overtuiging als professionele kappers, ervoor kiezen om deze service niet te leveren.

Als kappers bieden wij onze klanten professionele knip- en kleurbehandelingen aan. Professionele haarkleuringsproducten zijn complex en luisteren nauw, en het mooi inzetten van een uitgroei vergt ervaring en techniek. Het kleuren van haar is een chemisch proces waar onze haarstylisten voor zijn opgeleid, zodat zij kwaliteit, gezondheid, en een mooi resultaat kunnen waarborgen (denk bijvoorbeeld aan het voorkomen van allergische reacties). Die kwaliteit kunnen wij uiteraard niet garanderen bij je thuis.

Als kappers gaan onze harten sneller kloppen van het maken van mooi haar. Wij staan daarbij in voor kwaliteit, en willen dat ook zo houden. Wij begrijpen tegelijkertijd dat het hebben van een uitgroei vervelend is, en wij zouden echt niets liever willen dan jouw haar nĂș direct mooi maken. Helaas is dat op dit moment niet mogelijk.

Wij vragen je daarom om nog even geduld te hebben, en jouw haar voor ons te bewaren. Zodra onze salons weer open mogen, ontvangen de haarstylisten van Team kappers je met open armen om jouw haar prachtig te knippen en te kleuren, zoals je dat van ons gewend bent.

Wij blijven thuis voor jou. Bewaar jij je haar voor ons?

Wij kunnen niet wachten.

Liefs,

Team kappers