Wie wil jij bedanken?

Wat zijn we in een roerige tijd terechtgekomen met zijn allen. Wij van Team Kappers denken dat we juist nu extra lief moeten zijn voor elkaar en we nóg meer dan normaal onze waardering voor elkaar uit moeten spreken.

Wij hebben natuurlijk ook het prachtige applaus gehoord voor alle zorgmedewerkers, maar naast de zorgmedewerker willen wij IEDEREEN bedanken die nu extra zijn best doet. Dus ook de buurvrouw die thuis zit, maar voor de ouderen in de buurt extra warme maaltijden kookt, of het nichtje wat oppast op de kinderen van de familie, zodat de ouders naar hun werk kunnen.

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en moeten er SAMEN doorheen komen #eenTEAMeenTAAK. En aangezien wij natuurlijk niet iedereen persoonlijk kunnen bedanken, willen we JOU vragen om je waardering uit te spreken naar iemand, als een reactie ons Facebook– of Instagram bericht. Laat zien dat je aan iemand denkt, laten we extra lief voor elkaar zijn.

Tot en met vrijdag zullen wij elke dag één willekeurig persoon die genoemd is in de reacties verwennen met een Team Kappers verwenpakket! Deze maken we vanaf vandaag elke dag bekend in onze story op Instagram.

Dus, wie wil jij in het zonnetje zetten en bedanken?