10
Anoniem

10 augustus - 2020

Tamara heeft me goed geadviseerd over de lengte en het verloop van de laagjes in mijn haar. Daarnaast heeft ze goed advies gegeven over hoe ik mijn haar thuis kan wassen. Het was ook een fijn en persoonlijk gesprek terwijl ze mijn haar knipte. Het resultaat was mooi, ik kreeg veel complimenten van vrienden. Daarnaast kon ik ook snel terecht na reservering op dezelfde dag.
8
Anoniem

10 augustus - 2020

Ik ga bij voorkeur op zondag of maandag naar de kapper. Mijn eigen salon was dicht. Gelukkig vond ik een andere salon die wel open was.
8
Anoniem

10 augustus - 2020

Beste, ik ben zeer tevreden over deze stylist en de salon. Slechts een vraag en opmerking. Ik maak altijd gebruik van de kaart waarbij ik 5 knipbeurten tegoed heb. Helaas heb ik begrepen dat ik die niet meer kan aanschaffen. Dit vind ik persoonlijk zeer jammer. Het leverde een goede prijs per knipbeurt voor mij op. Nu zijn er in Arnhem veel kappers maar met een verhuurbord op de gevel en het niet meer kunnen aanschaffen van de kaart met knipbeurten vraag ik mij af als klant of deze salon verdwijnt en ik opzoek moet naar een andere salon? Ook zou.ik graag willen weten of deze kaart op korte termijn terug komt. Met vriendelijke groet Harm
8
Anoniem

10 augustus - 2020

Ik kom al jaren bij de Team Kappers en er is tot op heden altijd aan mijn verwachtingen voldaan. Het kleuren, het knippen en de verzorging en styling voldoet altijd aan mijn verwachtingen. Ik vind het belangrijk dat ik de salon met een tevreden gevoel kan verlaten en dit is altijd het geval.
9
Danny van Alphen

10 augustus - 2020

Heel klantvriendelijk! Blij met het eind resultaat.
9
Anoniem

09 augustus - 2020

Er word echt naar je geluisterd en ze weten meteen wat je bedoeld. Waardoor je met zelfvertrouwen in de stoel zit en waar voor je geld krijgt.
10
R.A. Sewmar

09 augustus - 2020

Goed geholpen.. vriendelijke kapster en gaf goed advies
9
Anoniem

09 augustus - 2020

Prima kapsalon. Mooie uitstraling en vriendelijk personeel
10
A. ten Broek

09 augustus - 2020

kom hier al jaren, eerst cosmo, en bevalt me nog steeds prima
9
Diana Onclin

09 augustus - 2020

Dank je wel, ondanks de hitte bleef mijn kapsel goed in model.