9
Hilbrand Zuidema

05 november - 2020

Ik ben heel oud en een risico factor in deze tijd. Kapsalons zijn, helaas, geen voorbeelden van perfect geventileerde ruimtes. In de zomer gaan de deuren wel tegen elkaar open maar in de herfst is daar geen sprake van. Daarom heb ik ervoor gekozen om s'ochtens vroeg als eerste te komen. Er hangen dan geen dampen rond van andere klanten. Ik vertrouw er op dat de styliste zorgvuldig is en op de gezondheid van de klanten let. Dan voel ik mij veilig. Het is duidelijk waar mijn aanbeveling over gaat. 1) Pas de ruimte aan. 2) Voer speciale tijden voor kwetsbaren in. 3) Maak hierover veel reclame, dan komen er genoeg klanten.
10
Mieke van der Logt

01 november - 2020

Altijd vriendelijke ontvangst, prettige sfeer tijdens de behandeling en prima eindresultaat en prijs/kwaliteit verhoudind
9
Anoniem

30 oktober - 2020

ik kom er al jaren en ben altijd opgefrist en tevreden met de knipbeurten.
9
Chantal Sanders

26 oktober - 2020

Mijn zoon had wat moeite, gingen de dames super mee om! Allemaal betrokken! Resultaat mag er ook zeker zijn. Wel jammer dat het betaald parkeren is. Ook de corona toeslag vond ik wel een beetje overdreven.
7
Anoniem

25 oktober - 2020

Het was alleen jammer dat je reserveert voor een tijd en uiteindelijk een 20 min later aan de beurt bent. Ook 2 verschillende e-mails met tijden. Verder was de kapster vriendelijk en dacht goed mee.
9
Anoniem

23 oktober - 2020

Een gezellige en toegankelijke plek. Het is goed dat er gezichtsmaskers beschikbaar zijn voor klanten aangezien het coronavirus nog steeds op de loer ligt, De staaf draagt ​​ook gezichtsmaskers. De kapper weet wat ze doet.
10
Remco goossens

18 oktober - 2020

Ik ben nu drie keer geweest met/voor mijn zoons. En drie keer een top behandeling en resultaat. Ik heb niet de gemakkelijkste kids 🥴😁. Een top team👊🏻👍🏻
8
Anoniem

14 oktober - 2020

Vriendelijk personeel en goede behandeling
10
Anoniem

10 oktober - 2020

Fijne salon, vriendelijke kapsters die de tijd voor je nemen en die oprecht geïnteresseerd zijn. Eindresultaat is zoals elke keer prachtig, ben zeer tevreden!
9
Anoniem

26 september - 2020

de service behoeft niet verder verbeterd te worden wat mij betreft, alle dames zijn uiterst vriendlijk en kundig, de salon schoon en prettig