10
Anoniem

26 mei - 2021

Vriendelijk, deskundig, goede sfeer, blij met deze kapsalon
10
I M Gennissen

21 mei - 2021

Zeer tevreden
10
Anoniem

20 mei - 2021

Alleen maar complimenten. Goed advies, vakkundig geknipt en gestyled. Vriendelijk personeel en zorgvuldige omgang met de coronaregels.
10
Anoniem

13 mei - 2021

Goed advies, meedenkend,.eind resultaat echt top. Erg vriendelijk,je voelt je welkom
9
Astrid van der Laan

11 mei - 2021

Niks veranderen.
8
Joëlle Wilten

02 mei - 2021

Gister ben ik bij Team Kappers geweest in Spijkenisse. Enorm dankbaar was ik dat zij direct een plekje vrij konden maken voor mij, omdat mijn haar enorm was tegen gevallen van een behandeling bij een andere salon. Tijdens de intake kreeg ik eerlijk advies, en vooral ook reeël advies, dit had ik nog niet eerder gekregen bij een behandeling en ik wist direct waar ik aan toe was. Ik kreeg een prijsindicatie en de behandeling ging van start. De stylist ( Denise ) koos voor 15 folie’s met daarna een toner, want mijn haar was e-n-o-r-m geel! Toen zij het ging drogen viel het ook op dat mijn haar scheef was geknipt, oei! Maar gelukkig heeft Denise dit direct gecorrigeerd. Na 1.5 uur zitten, heb ik een fantastisch resultaat bereikt waar ik enorm blij mee ben. Ook zijn m’n haren netjes gestijld met gelijk een goede verzorging erin. Over 8 weekjes mag ik terug komen voor opnieuw highlights zetten, en dat zal ik dan ook zeker komen doen. Het advies, de sfeer en het eind resultaat trokken mij absoluut het meeste aan. Nogmaals, hartelijk dank voor de prettige ervaring en tot snel. Een dikke 10! Liefs, Joëlle.
9
Anoniem

22 april - 2021

Super hulp, ik kwam er binnen met lang haar en ze hebben het op mijn verzoek helemaal eraf gehaald en er een mooi kort kapsel van gemaakt. Top service, aardige mensen en gastvrijheid, hygiene was ook helemaal in orde. Alleen effe een stukje rijden vanuit spijkenisse, maar voor de rest niks meer aan te merken.
8
Anita

18 april - 2021

Goed advies, vriendelijke medewerkster en ben blij met het resultaat!
10
Mandy Groenenberg

28 maart - 2021

Zeer tevreden over mijn knipbeurt. Er werd oprecht geluisterd en meegedacht. Ik verliet de kapperszaak met een heel fijn gevoel.
8
Ha Ho

18 maart - 2021

I felt I didn't have respect from people work at Team Kappers in Hoogvliet that why I had to leave after have waited 30 mins and no service. That why I did decide went to Team Kappers in Spijkenisse and they are friendly people.