7
J Jansen

13 september - 2020

Lekker makkelijk binnen lopen
8
maria dohmen

04 september - 2020

Prima geknipt, goede sfeer, aardige kapster. (romy), ze snapte meteen wat ik bedoelde.
10
Marion Spape

25 augustus - 2020

Leuke kapster die uit zich zelf iets anders met je haar doet.Was fijne ervaring.
9
Patricia l.

18 augustus - 2020

Het was mijn eerste ervaring met Teamkappers. Ik heb met Vriendin een Make-over gewonnen. Ik ben hiervoor naar Teamkappers Tilburg geweest en ben geholpen door Yasmine. Ze was heel aardig, gastvrij en gaf goed advies. Er was een hele fijne sfeer en ik ben goed geholpen. Het eindresultaat was een mooie make-over!
10
Cleo Kuijpers

07 augustus - 2020

Precies wat ik wilde. Super aardige mensen die er werken en hebben echt verstand van het geen wat ze doen
9
m govers

25 juli - 2020

Super aardige kapster die gezellig tegen me kletste en echt met liefde mijn haar deed. Helaas vergeten haar naam te vragen. Gezellige muziek ook op de achtergrond. Enige minpuntje vind ik wel dat me verplicht werd om handgel te gebruiken. Dat mag wel vrijblijvend daar staan voor mensen die dat graag willen
9
Anoniem

18 juli - 2020

Goede service en blij met het eindresultaat! Tip: betere hygiƫne, schoon apperatuur en schone omgeving. Een gezelligere sfeer qua meubels/accessoires/plantjes etc
9
Anoniem

23 juni - 2020

Erg fijne ervaring, goed geholpen en zeer tevreden met het eindresultaat. Echter viel mij op dat niet iedere klant netjes gevraagd werd even de handen te desinfecteren, en er is ook niet gevraagd of ik wat te drinken wilde. Vandaar een 9. Verder zeer tevreden over de kapster die ik had, hielp me fijn en heeft me goede tips gegeven.
8
Anoniem

21 juni - 2020

Eerste bezoek en ik kom zeker terug!
10
T.M. Schuurs

19 juni - 2020

10 Eigenlijk hoger kan helaas NIEt.Altijd goed geholpen, Oke' 1x wel mis gegaan ,maar later alsnog netjes opgelost. Ook vaker voordat Ik naar Team Kapper ging naar Andere kappers geweest, Ik wil Niks Anders meer dan dit. men vertsaat het vak , is ook vriendelijk en behuplzaam zo tegen de klanten ,met extra vargen kunt U / kun Je ook terecht.nemen de Tijd, Ook heb Ik met diverse dat het wat langer duurt ( Ja dat komt dan wel door wat er gedaan moet worden) Het Eindresultaat is Fantastisch Geweldig ook Nu Pas Gekleurd & Coupe Geknipt Enkel Ontzettend Positive Opmerkeningen . Hoe het dit keer gedaan is vind Ikzelf het Allermooiste.Ik ga de volgende keer als Ik wat laat doen weer nqaar deze 2 Kappers van Team Kapper ( ook vanwege diverse wat Ik heb Lichaamlijk voor Mijzelf het fijnste & prettigste ivm anders diverse ook opnieuw uitleggen vind Ik onprettig ook ivm andere klanten). Tja Ikzelf weet NIET meer wat Ik Kwijt moet enkel : GA AUB AJB NAAR TEAM KAPPER & KIJK WAT MOOI U UIT DE KAPPERSTOEL KOMT MET COUPE , KLEUREN OF WAT DAN OOK. IK NEEM BWV MIJN PETJE SPONTAAN AF KLASSE & TOP/ EIENGENLIJK MOEST HET ''''' TOP TEAM KAPPER ''''' HETEN IPV TEAM KAPPER WAAR IKZELF DAN NAARTOE GA ELKE KEER. DAAROM OOK DIT MOOIE RAPPORTCIJFER NATUURLIJK MAG HOGER DAN 10 !!!!!