10
Anoniem

05 november - 2019

Kom al jaren bij Team, Enkel keertje teruggegaan omdat ik niet helemaal blij was met resultaat, maar altijd tot volle tevredenheid opgelost. Soms wel eens lastig dat je geen afspraak kan maken, maar ja andere kant is er de sms service. En als ik ga zorg ik dat ik alle tijd heb.
8
Anoniem

23 oktober - 2019

Ook al moet je wachten, stel ik zeer op prijs de sms’je om over 10 min aanwezig te zijn. De stylist luisterde goed naar onze wensen en heeft deze ook gerealiseerd, wat niet altijd lukt! Fijne ervaring!
8
Anoniem

11 oktober - 2019

Ik ben een tevreden klant, en heb geen op- of aanmerkingen.
9
Anoniem

29 september - 2019

Vriendelijk personeel en korte wachttijd. Ik werd vlot geholpen en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Prijs-kwaliteit verhouding is goed.
9
Anoniem

17 september - 2019

Andere wasbakken. Bestaan die inmiddels niet? Deze doen altijd pijn in je nek
8
R Sloove

15 september - 2019

De prijs is belangrijk omdat meeste mensen het anders niet kunnen betalen meeste kappers zijn gewoon beeld te duur en team kappers heeft een betaalbare prijs en de service is goed en het resultaat.
8
Anoniem

28 augustus - 2019

Super leuk meisje wat mn haar had geverfd, wou highlights en het is echt precies geworden zoals ik wou, en heel gezellig gekletst. Buiten dat ook niet te duur tov andere kappers, en het was nog even kijken of ik aan het einde een toner moest maar ze zei dat het niet nodig was, fijn dat ze me niet iets probeerde aan te smeren wat niet nodig was. Bedankt voor het mooie resultaat!
8
M. van Niekerk

18 augustus - 2019

Snel geholpen en goed geknipt.
8
A.H.M. van't Zand

27 juli - 2019

Op de Herenstraat krijg je persoonlijke aandacht in tegenstelling tot de Gijsbrecht waar je nog minder bent dan een nummer. Dus ik mijd derhalve de Gijsbrecht. Zeer zeer onaangenaam.
8
C Stegeman

27 juli - 2019

Goede prijs kwaliteit verhouding. Prettige ambiance.