9
Corella Termaat

18 september - 2020

Fijn verwenmoment
9
Anoniem

11 september - 2020

Er werd goed na mijn geluisterd en samen met de kapster kwamen we tot een mooie kleur en leuk model uit. Hier kan het team in Breda nog veel van leren! De prijs werd vooraf besproken. De zit was wel wat lang van half tien tot half twee maar het eindresultaat mag er wezen en ben ik enorm blij mee. Ik heb een heel kleine ieniemienie min puntje dat is dat na het kleuren niet goed werd gekeken na de randen waardoor ik nu nog plekken verf heb op me hoofd en wang die ik er ondanks de tip er niet af krijg.
9
Anoniem

30 augustus - 2020

Wij zijn bij deze kapper terecht gekomen, omdat wij tot de risicogroep behoren en zij als een van de weinigen werken met mondkapjes. Na de eerste knipbeurt waren wij daarnaast ook erg tevreden over het resultaat. De sfeer in de kapsalon is vriendelijk. De kapsters werken zorgvuldig. Vandaar dat wij hier blijven komen. Enige nadeel is dat de salon alleen bereikbaar is via een steile trap.
8
Anoniem

26 augustus - 2020

Goed geholpen en vooral zo doorgaan !
10
Anoniem

13 augustus - 2020

Gewoon goed, altijd iedere keer weer! in een woord GEWELDIG!
9
M schol

08 augustus - 2020

Voor mij is naar de kapper gaan een uitje even een momentje voor mezelf! Ook dit keer heb ik weer een heeeerlijke me time gehad. Fijn advies, gezellig geklets met een vrolijke noot en ontspannen weer naar huis! Reactie thuis ‘woooooww’!
8
Anoniem

01 augustus - 2020

Er werd goed geluisterd naar wat mijn wensen waren.er werd niet rigoreus gewerkt maar samen zijn we tot het eind resultaat gekomen.
9
F padding

22 juli - 2020

De kapster heeft gewoon goed werk geleverd, tussentijds even checken hoe en wat, ruimte om eigen mening te geven en tussendoor ook wat tips&tricks voor het nieuwe kapsel. Complimenten!
10
arjan bonestroo

18 juli - 2020

Vriendelijk personeel Netjes geholpen Eindresultaat is goed
9
Anoniem

07 juli - 2020

Voor mij is naar de kapper gaan niet perse een uitje. Dit keer wel! Deze dame kan super haar wassen (het is haast een hoofdmassage!), leuk kapsel en fijne omgang. Topper!