10
Joanne paalvast

24 oktober - 2020

Super fijn geholpen en precies naar wens
8
Gottenbos

22 oktober - 2020

Vriendelijk en deskundige kapster. Een aanrader.
10
Elysa Kouwen

22 oktober - 2020

Ik kwam langs om mijn pony te laten knippen. De kapster zag dat mijn lagen niet mooi vielen en vroeg mij waar ik was geweest en of ik dit zelf ook zag. Ik was het eens en dacht dat ik moest wachten tot het weer gegroeid was. Toen heeft ze mij in de stoel gezet en zij wacht maar ik ga je haar redden ik laat je niet zo naar buiten gaan! En ik kon wel huilen zo blij was ik met het resultaat! Nu vallen mijn lagen weer mooi en lijkt mijn haar zelfs langer! En ik hoefde deze spontane bijknip beurt niet eens af te rekenen! Geweldige service en goed advies, ik heb mijn vaste kapster gevonden! :)
10
rachid el haddioui

21 oktober - 2020

Ga zo door
9
Karin K.

20 oktober - 2020

Heel prettige en niet-hysterische sfeer, wat in deze tijd zeldzaam is. Ben heel blij dat ik in één keer een goede kapper in mijn nieuwe buurt heb gevonden.
8
Anoniem

17 oktober - 2020

Erg tevreden!
9
Gonzalo Laffitte Ageo

04 oktober - 2020

I really enjoyed the service thanks so much. My stylist did not only want to get the job done but she also took care of recommending me a special shampoo for my hair
9
Henriëtte Geerdinck

27 september - 2020

Het verdient een dikke pluim,hoe ondanks de corona_maatregelen, je als klant benaderd en behandeld wordt. De kapsters waren zeer professioneel en erg vriendelijk. Ik heb me erg welkom en prettig gevoeld. Ik kom zeker terug voor de volgende kleur/knipbeurt.
8
M Dekker

27 september - 2020

Wat ik altijd knap vind? Dat ze naar je luisteren!!! Je haar is een moeilijk onderwerp!!!
9
peter heemstra

24 september - 2020

Vriendelijke service. Werd goed tijd voor me genomen en gelijktijdig overlegd hoe ik mijn haar wilde hebben en hoe zij erover dacht. Heel tevreden met het resultaat. Heb veel kapperszaken geprobeerd maar deze heeft zeker een nieuwe klant