Heerlijke Haar Weken

DEZE ACTIE IS HELAAS AFGELOPEN!

De hele maand februari zetten we jou en je haar in het zonnetje! Elke week is er een nieuwe actie waarbij we mooie kortingen of leuke extra’s weggeven.

Bekijk hieronder de acties per week en maak meteen je afspraak, of kom langs in de salon!

Week 1 - Stapelen!

Meer voor minder. Wanneer je twee Team voor Thuis producten koopt krijg je 15% korting. Koop je er drie? Dan krijg je maar liefst 25% korting!

*Deze korting is geldig in week 1 van de Heerlijke Haar Weken. (5 – 11 februari)

Week 2 - Met z'n tweetjes

Samen is alles leuker! Ook samen in de kappersstoel zitten. Zo heb je alle tijd om eens goed bij te praten. Wanneer je een nieuwe klant meeneemt naar de salon, ontvang allebei 20% korting op je knip- en föhnbehandeling.

*Deze korting is geldig in week 2 van de Heerlijke Haar Weken (12 – 18 februari). Korting is niet geldig op kinder- en studententarieven. 

Week 3 - Verzorgde kleur

Een nieuwe look en optimaal verzorgd haar! Ken jij de Kleur Me-Nu’s van Team Kappers al? Wanneer je in deze week kiest voor een Kleur Me-Nu dan krijg je daar een exta verzorgend masker voor thuisgebruik gratis bij! Zo kun je je haar ook thuis goed blijven verzorgen.

*Je krijgt een gratis masker bij een Kleur Me-Nu in week 3 van de Heerlijke Haar Weken (19 – 25 februari). Actie is alleen geldig bij een Kleur Me-Nu incl. wassen, knippen en föhnen. 

Week 4 - Extraatje van ons!

Cadeautjes geven is het allerleukste. Dat vinden wij ook. Koop je in deze week een cadeaukaart? Dan verhogen wij het bedrag met 20%. Daar wordt iedereen blij van!

Cadeaukaarten zijn  te koop in de salon.

*Deze actie is geldig in week 4 van de Heerlijke Haar Weken ( 26 februari – 3 maart)

*Algemene voorwaarden: deze acties/kortingen zijn beperkt geldig.

  • Week 1 = 5 tm 11 feb
  • Week 2 = 12 tm 18 feb
  • Week 3 = 19 tm 25 feb
  • week 4 = 26 feb tm 3 mrt

Niet geldig in combinatie met andere acties of inwisselbaar tegen contanten en zo lang de voorraad strekt. Informeer bij jouw Team Kappers salon naar deze actie.