L’Oréal Professionnel

Bij Team Kappers werken we nu met de geweldige haarproducten van L’Oréal Professionnel. Wij hebben voor dit merk gekozen, omdat L’Oréal Professionnel dé expert in haarkleur en haarverzorging is. De Majirel haarkleuring van L’Oréal Professionnel is een formule die voor een perfecte dekking en langdurige verzorging van het haar zorgt. Door de ontwikkeling van het grote kleurpalet van Majirel, kunnen wij onze klanten op deze manier alle kleuren aanbieden waar zij naar opzoek zijn. Met dit product geniet je wekenlang van een intense haarkleur vol diepe pigmenten en glans.

De haarverzorgingsproducten van L’Oréal Professionnel heeft diverse lijnen zodat er altijd een product is dat bij een specifiek haartype past. Denk aan producten die een schitterende haarkleur beschermt, droog haar weer glanzend maakt of producten die perfect passen bij een bepaalde haarconditie.

De iconische producten en lijnen zoals Infinium en Tecni.Art, maakt het voor ons mogelijk om de meest trendy looks te creëren en om fashion trends in onze salons te implementeren.

Redken Brews

Mannen opgelet! Team kappers werkt nu met de nieuwste producten van Redken Brews. De collectie is speciaal voor mannen ontwikkeld en biedt een complete grooming lijn met 19 producten in styling, haarverzorging en kleur tot aan de huidverzorging voor gezicht, lichaam en baard.

Team Kappers werkt graag met Redken Brews, omdat alle producten het ingrediënt mout bevatten. Mout biedt geweldige voordelen voor het haar, de huid en de hoofdhuid. De verpakkingen zijn geïnspireerd door bierflesjes. Erg mannelijk dus! Het fijnst is dat de verpakkingen voor het eerst 100% van PCR kunststof, dit is een duurzaam materiaal. Het materiaal wordt gemaakt van afval en kan na gebruik weer opnieuw gerecycled worden.

Benieuwd naar wat deze producten voor jou kunnen betekenen? We adviseren je graag in onze salon!