5 redenen om voor Team Kappers te kiezen!

16 maart 2021

Wij zijn zó blij dat onze deuren weer open zijn! Weet jij al waar jij in de kappersstoel duikt voor een nieuwe coupe? Wij vertellen je graag waarom Team Kappers de geknipte keuze is!

#1 Thuis bij Team!

Bijna al onze klanten kiezen voor Team Kappers omdat zij zich thuis voelen bij ons! En daar zijn we best een beetje trots op.

We vinden het erg belangrijk dat het hele gezin zich thuis voelt bij ons en daarom heerst er een warme, huiselijke sfeer in onze salons. Wij zijn een kapper waar iedereen graag terugkomt. Sterker nog, Team is voor onze klanten een tweede huiskamer!

#2 Je vertrekt met een glimlach

Bij ons is iedereen welkom én vertrekt iedereen met een glimlach. Niet alleen omdat onze service erg mensgericht is, vooral ook omdat we precies weten hoe we een kappersbehandeling tot een heerlijke ervaring kunnen maken. Voor jou, voor je kinderen – en voor iedereen die net als wij houden van een lach.

#3 Dé kapper voor het hele gezin

In onze gezellige salons zijn vaak kinderstoelen aanwezig, zodat ook de kleinste mooi en snel geknipt kan worden! Hoe leuk is het om samen naar de kapper te gaan?

#4 Gediplomeerde kappers

Team Kappers staat al jaren bekend om de vaktechnische opleiding. We hebben een speciaal intern scholingsprogramma, dat iedere stylist doorloopt. Daarnaast verdiepen onze hairexperts zich het hele jaar door in de nieuwste knip- en kleurtrends en trainen ze voortdurend onze stylisten. Hierdoor zijn onze stylisten altijd op de hoogte van de laatste trends en kunnen ze jou altijd een passend en persoonlijk haaradvies geven!

#5 We zijn altijd bij je in de buurt

Met meer dan 70 salons is er altijd wel een Team Kappers salon bij jou in de buurt!

Benieuwd waar je ons kan vinden? Klik dan hier!

 

Kan je niet wachten om langs te komen voor een mooie look? Maak dan snel een afspraak bij een van onze salons!