5 stappen om jouw pluizige haar te temmen!

05 januari 2021

Heb je last van pluizig of wild haar? Onze Pluizentemmer doet precies wat je zou verwachten: hij temt jouw wilde haren! Het resultaat? Gladde en glanzende haren zonder pluis. Klinkt dit nou als muziek in je oren? Lees dan vooral verder voor hoe je de styling cream het beste gebruikt!

#1 Aanbrengen op nat haar

Breng de Pluizentemmer aan op handdoek droog  vochtig haar. Je hoeft de styling cream niet uit te spoelen, waardoor je het makkelijk kunt verdelen en je haar perfect in model kunt brengen!

#2 Wees zuinig

De Pluizentemmer bevat diverse actieve ingrediënten die zorgen voor een medium hold, waardoor je niet veel nodig hebt! Uiteraard is het aantal pompjes afhankelijk van de lengte van je haar, maar met twee tot vier pompjes zit je altijd goed.

#3 Blijf weg van je hoofdhuid

Net als bij onze andere verzorgende producten is het belangrijk dat je de styling cream niet op je hoofdhuid aanbrengt. Dit kan je haar namelijk onnodig zwaar en vetter maken. Gebruik het daarom alleen voor de lengtes en punten van je haar. Dit pluist vaak ook het meest en kan de verzorging goed gebruiken!

#4 Style jouw look zoals jij dat wilt

Verdeel de Pluizentemmer gelijkmatig over je handen en kam je haar goed met je vingers door.

  • Wil je je krullen meer definitie geven? Zorg dan dat je je haren van onder naar boven knijpt, ook wel scrunchen Hetzelfde doe je bij het drogen, wat resulteert in een prachtige bos krullen!
  • Ben jij juist op zoek naar een steile, glanzende look? Gebruik dan de prayer hands De naam zegt het eigenlijk al: je houdt je handen tegen elkaar en strijkt vervolgens langzaam naar beneden. Ditzelfde doe je ook tijdens het drogen, voor prachtig glanzend haar!

#5 Ga wild met je stylingtool!

Heb jij de vorige stappen uitgevoerd, maar ben je toch nog niet helemaal tevreden? Geen probleem, want onze Pluizentemmer bevat namelijk ook hittebeschermers! Hierdoor kun je je haren stijlen, krullen of föhnen zonder dat het je haar beschadigt. Let wel op: té vaak je haar bewerken met een stylingtool is natuurlijk nooit goed. En zorg er voor dat je stylingtool nooit heter is dan 180 graden

Ben je benieuwd of onze Pluizentemmer ook jouw pluizende haar kan temmen? Neem dan snel een kijkje in onze webshop!