De 5 leukste trucjes waarmee je je pony uit je gezicht houdt

12 juli 2017

Hoewel een pony súper leuk kan staan, is ie in de zomer niet altijd ideaal. Geen zorgen, wij laten je zien op welke leuke manieren je in de zomermaanden je pony uit je gezicht houdt.

PONYVRIJ IN EEN HANDOMDRAAI

Van volle pony’s tot dunne pony’s: een pony kan je kapsel een flinke update geven. Alleen met dat warme zomerweer kunnen we ons zo voorstellen dat het niet áltijd plezierig is om die ‘bangs’ in je gezicht te hebben hangen. Met deze tips ben jij in een handomdraai ponyvrij.

1. SPELDJES

Dit is een makkelijke! Maak voor deze look je haar eerst in een middenscheiding, draai twee strengen naar achteren en zet ze vast met een schuifspeldje.

2. WETLOOK

Hete dagen voor de boeg? Dan biedt de über-stijlvolle wetlook uitkomst. Maak je lokken nat en kam de boel strak naar achteren. Door daarna een flinke hoeveelheid haarlak, gel of wax in je haar te doen ben je verzekerd van een houdbare wetlook.

3. INVLECHTEN

Nog zo’n fijne! Maak van je pony een kleine invlecht die je opzij met een schuifspeldje vastzet.

4. HAARACCESSOIRE

Met een haarband, tulband of sjaaltje heb je niet alleen een haartrend te pakken, maar kun je ook goed je haar uit je gezicht houden.

5. HANENKAMVLECHT

Voor de hanenkamvlecht moet je iets meer tijd en een wat langere pony hebben. Door je haar in te vlechten en je pony daarin mee te nemen, krijg je een ‘hanenkam’ die uitloopt in een staart.

Kun je wel wat hulp bij het uit je gezicht houden van je pony gebruiken? Of wil je jezelf gewoon eens trakteren op een feilloos gestyled kapsel? In de Team Kappers salons bieden we de Uitblinker service aan: een perfecte haarstijl in 15 minuten voor maar €15. Een afspraak is niet nodig, dus loop gerust langs bij een van onze salons!