De beste Team Kappers cadeautips voor de feestdagen!

10 december 2020

Het is bijna zover, kerst! Ook dit jaar weer hét moment om een lach op iemands gezicht te toveren. Maar ook wij weten hoe lastig het is om het perfecte cadeau te vinden, daarom hebben we onze beste cadeautips voor je op een rijtje gezet met de leukste, vrolijkste en fijnste cadeaus! Daarnaast krijg je in december bij aankoop van twee Team voor Thuis producten in de salon, het haarserum Ons Geheim cadeau t.w.v. €16! Lees dus snel verder en laat je inspireren.

1 Verzorging tot in de puntjes

Met deze verzorgende Team voor Thuis producten kan je eigenlijk de plank niet misslaan deze kerst, want ieder haartype heeft baat bij goede haarverzorging.  Daarom hebben we onze herstellijn gelanceerd, perfect voor droog en beschadigd haar wat wel wat extra liefde kan gebruiken. Daarnaast zorg je ervoor dat je haarkleur nog langer mooi blijft dankzij de kleurbescherming die aan de producten is toegevoegd. Een ware traktatie voor je haar!

Verzorg Mij – verzorgende shampoo €14,00
Verwen Mij – verzorgende conditioner €16,00
Haartraktatie – herstellend masker €16,00

2 Volume om van de te dromen

Volume in je haar krijgen is niet altijd makkelijk en wij kappers weten daar natuurlijk alles van. Bij het creëren van volume is het essentieel om het haar niet onnodig te verzwaren, denk bijvoorbeeld aan intensieve verzorgingsproducten wat het haar kan verzwaren. Daarom hebben wij de perfecte volumeshampoo gelanceerd dat je haar extra body geeft, je kleur beschermt en je haar laat glanzen! Wil je je haar toch nog extra verzorgen? Gebruik dan de volumeshampoo in combinatie met de leave-in volume spray, deze verzorgt je haar, maar behoud het volume. Het perfect cadeau voor iedereen die gek is op volume!

Volume Feest – volumeshampoo €14,00
Lichtgewicht – leave-in spray €14,00

3 Koele lokken voor winterse types

Blond en grijs haar is natuurlijk prachtig, maar niets is zo vervelend als die gele gloed na verloop van tijd opduikt. Daarom hebben we een zilvershampoo gelanceerd met krachtige violet pigmeten die ervoor zorgen dat ongewenste geel tinten worden geneutraliseerd. Ken jij iemand met blond, wit of grijs haar? Dan is onze Zilver Glans zeker een aanrader!

Zilverglans – zilvershampoo €14,00

4 Glans om mee te schitteren

Deze kleine vriend is echt onmisbaar in je haarroutine! Het haarserum Ons Geheim is dan ook magie in een flesje. Het haarserum bevat kostbare, natuurlijke oliën die het haar tot in de puntjes verzorgen en het een mooie glans geeft. Met dit cadeau schitter jij deze kerst!

Ons Geheim – haarserum €16,00

5 Haar om van te houden

 Niets is zo fijn als haar dat de hele dag perfect in model zit. Wanneer je onze hairspray Hou Vast gebruikt is vanaf nu elke haarcreatie een creatie om van te houden. Daarnaast maakt de haarspray je haar niet hard en zit er hitte bescherming in verwerkt, waardoor je met een gerust hart aan de slag kunt met je favoriete styling tool!

Hou Vast – haarspray €12,00

6 Zomer in je haar

 Ken jij iemand die gek is op een sexy, beachy en warrige look? Dan is onze salt spray Strand Lokken het perfecte cadeau deze feestdagen. Met dit product creëer je thuis gemakkelijk de mooiste strand lokken zonder dat de zon en zee hieraan te pas hoeven te komen. Hoe graag je ook op een tropisch strand zouden willen liggen, met dit product haal jij alsnog het zonnetje in huis!

Strandlokken – salt spray €14,00

7 Pluis perfect in model

 Droom jij van prachtig glanzend haar dat perfect in model zit? Dan is onze styling cream Pluizen Temmer echt iets voor jou! Vanaf nu tem jij je wilde lokken dankzij de medium hold. Ook is de styling cream vochtbestendig en kan je met een gerust hart aan de slag met je favoriete stylingtools dankzij de hittebeschermers.

Pluizentemmer – styling cream €14,00

8 Stevigheid voor altijd

 Ben jij een type dat wel wat extra stevigheid kan gebruiken? Dan zijn onze wax K(l)ei Goed en onze gel Krachtpatser echt iets voor jou. Met K(l)ei Goed style en restyle je haar op elk moment gemakkelijk in model en met onze Krachtpatser ben voor de rest van de dag verzekerd van een kapsel dat perfect blijft zitten!

K(l)ei Goed – easy shaper €12,00
Krachtpatser – krachtige gel €12,00

Heb je het perfecte cadeau kunnen vinden?

We hopen natuurlijk dat je met onze cadeautips het perfecte cadeau kan uitzoeken voor deze kerst. Maar mocht je toch nog twijfelen, dan kan je natuurlijk altijd binnenlopen bij een Team Kappers bij jou in de buurt. Onze stylisten helpen je graag om de perfecte match te vinden.

In de salons verkopen we ook de leukste cadeaukaart, die al een cadeautje op zich is. Dus mocht je écht niet kunnen kiezen, dan is dat cadeau ook 100% een succes deze kerst!