De leukste haartrends voor de lente 2021

08 april 2021

De lente is in aantocht! Na maandenlang kou en binnen moeten zitten, is het tijd om de beentjes te strekken en lekker naar buiten te gaan. Om zeker te weten dat je dit voorjaar stralend de deur uit gaat, hebben wij de haartrends van dit voorjaar voor je op een rijtje gezet. Van speelse krullen met microbangs tot een middenscheiding met een split-dye, tijdens deze lente reizen we terug naar de jaren ’90! Begint het al te kriebelen?

Bobkapsels

Jawel! De bob valt weer hélemaal in de smaak. Of je nu blond, bruin, gekruld of steil haar hebt, met een bob kun je alle kanten op. Zo is een bob ook prachtig met een balayage of met highlights. Wist je dat je deze kleurtechnieken nu extra voordelig scoort met onze Kleurmania Deals?  We hebben drie verschillende pakketten en daarmee voor ieder wat wils. Welk pakket past het best bij jou?

Middenscheiding en split-dye

De middenscheiding is al jaren bezig met een comeback en niet zonder resultaat! Steeds vaker zien we de scheiding weer verschijnen, bij zowel jong áls oud. De jongere generatie doet er graag nog een schepje bovenop, want ook de split-dye is helemaal in. Bij de split-dye wordt er slechts één kant vanaf de middenscheiding gekleurd. Een heuse eyecatcher!

Curtainbangs

De naam zegt het eigenlijk al: een pony die als een gordijntje valt om je gezicht! Ook deze vintage haartrend is dit voorjaar niet te missen. Combineer deze toffe pony met een gekleurde boblijn, een bos krullen of een split-dye!

Natuurlijke krullen

Deze lente staat in het teken van natuurlijke krullen. Hoe natuurlijker, hoe mooier. Een goede verzorging van je haar is belangrijk voor mooie natuurlijke krullen! Maar wist je dat je je haar ook een handje kan helpen door highlights te laten zetten? Door de afwisselende lichte en donkere plukken creëer je meer diepte en oogt je haar nóg speelser. Wij hebben een handige tip: met het Kleurmania Highlight pakket is deze mooie kleuring nu zelfs nóg voordeliger.

Ben jij klaar voor je nieuwe lente look? Maak hier je afspraak en kom langs in de salon. Onze stylisten adviseren je graag voor een nieuwe look die perfect bij jou past!

De Kleurmania Deals zijn geldig t/m 3 mei 2021. Niet geldig in combinatie met andere deals en niet inwisselbaar tegen contanten. De korting is alleen geldig wanneer het hele pakket wordt afgenomen.