Deze haartrends voor mannen zijn momenteel helemaal hot!

29 juli 2021

Je leest het goed: wij hebben ook voor de heren een aantal trends op een rijtje gezet! Eerder maakten we al dé haartrends voor de dames bekend, welke he-le-maal in het teken staan van de jaren ’90. Het zal je dan ook niet verbazen: ook de mannen gaan back in time. Uiteraard wel met de nodige styling en producten, maar geen zorgen; we leggen je haarfijn welk product je bij welke look kan gebruiken!

Classic fade

Misschien wel één van de bekendste en meest gekozen coupes: de classic fade. In de jaren 30 was het ondenkbaar voor een man om zijn haar lang te laten groeien. Hollywood had een grote invloed op de mannenkapsels en de fade was toen al een geliefde look bij de mannen. Bij de moderne fade wordt alleen het onderste gedeelde van het haar kortgeschoren. Deze haarstijl is zo geliefd omdat je het lange gedeelte van het haar op veel verschillende manieren kunt stylen. Zo kun je ervoor kiezen om het haar wat strakker naar één kant te dragen, een kuif te maken of om juist een bos krullen te creëren!

Op zoek naar een goed stylingproduct waarmee je je haar gemakkelijk en snel in model kneedt? Gebruik dan de K(l)ei Goed easy shaper uit onze Team voor Thuis lijn! Met dit product geef je jouw haar een ultra stevige fixatie die de hele dag blijft zitten.

Undercut

We gaan terug naar de jaren 20 met de Undercut! Misschien heb je deze look ook voorbij zien komen bij Peaky Blinders? Bij een undercut worden de zijkanten én de achterkant van het haar kortgeknipt (of geschoren). Boven op het hoofd blijft de lengte van het haar langer, waardoor deze look lekker opvalt!

Ook voor deze coupe kun je onze K(l)ei Goed easy shaper gebruiken, maar als je nog nét iets meer body en hold wilt, kun je ook gaan voor onze Krachtpatser krachtige gel. De gel houdt je haar de hele dag in model, zodat je er niets meer aan hoeft te doen. Kortom: de perfecte stugheid voor alle haarcreaties.

Buzz cut

De buzz cut is eigenlijk gewoon een sierlijke benaming voor gemillimeterd haar. Net na de tweede wereldoorlog was dit vanzelfsprekend een veel gekozen look.
De jaren 40 hebben de deur opengezet voor de hedendaagse Buzz cut.

Bij deze coupe wordt het hele haar kortgeschoren (gemillimeterd) in dezelfde lengte. Met deze strakke look zit je haar nooit meer in de weg. Het is super simpel en heeft geen verdere styling nodig. Daarnaast is het een heerlijk kapsel voor de zomermaanden, want een kortere coupe zorgt voor een fijn koel hoofd!

Color

Er heerst nog een kleine taboe op mannen die hun haar verven, maar dat is als je het ons vraagt helemaal niet nodig! Wist je dat veel mannen hun haar verven? Vroeger vooral om grijze haren te verbloemen, maar tegenwoordig ook om eens een andere haarkleur te proberen of een statement te maken! Of je nu een natuurlijke kleur of een felle kleur voor een echte festivallook wilt, wij denken graag met je mee. Eén ding is in ieder geval duidelijk: zomer 2021 neemt veel kleur met zich mee!

Heb jij de zomer in je bol en zin in een frisse look? Maak dan hier direct online je afspraak en onze stylisten voorzien je graag van de look die perfect bij je past!

Naast onze haarproducten uit onze Team voor Thuis lijn, hebben we ook een uitgebreid assortiment van Redken Brews en L’Oréal Série Expert. Bekijk deze hier.

Krachtige gel - 150 ml

Krachtige gel - 150 ml

Team Kappers

€16,00

  • Body & hold
  • De hele dag in model
  • Flexibel
Klei Goed easy shaper - 150 ml

Klei Goed easy shaper - 150 ml

Team Kappers

€16,00

  • Stevige fixatie
  • Makkelijk in model
  • Restylebaar
Meer weten over onze producten? Raadpleeg een specialist in één van onze salons om advies!