Glad, gladder, gladst! Dit is ons geheim voor stralend, glanzend haar.

21 december 2020

Heb jij last van droge, pluizende haren? Dan hebben wij het perfecte kerstcadeau voor jou! Met ons nieuwste haarserum, Ons Geheim, zorg jij er namelijk voor dat je haren tot in de puntjes intensief verzorgd worden. Het resultaat? Prachtig glanzende haren die klaar zijn voor de feestdagen! Ben je nog niet om? Lees dan snel verder, want wij delen graag alle geheimen van dit haarserum!

1 Het is magie in een flesje.

Wanneer je ons haarserum gebruikt ziet je haar er direct glanzend en verzorgd uit. Hierdoor creëer je in een paar minuten een andere look. Magisch!

2 Het serum bevat natuurlijke oliën die je haren direct zacht en handelbaar maken.

De oliën zorgen voor een rijke voeding, waardoor het haar direct beter doorkambaar en zachter is.

3 Pluis verandert in glans.

Nooit gedacht dat jouw haar zo kan shinen? Dit serum maakt het mogelijk!
Zeg maar dag tegen pluis en hallo tegen verzorgde haren.

4 Beschermt tegen de hitte van stylingtools

Wist je dat het gebruik van een föhn of stijltang ontzettend schadelijk voor je haar kan zijn? Daarom is het heel belangrijk dat je je haar vooraf beschermt tegen de hitte. Ook daarvoor is dit serum je beste vriend!

5 Je hebt al genoeg aan één of twee druppels, dus het gaat lekker lang mee!

De haren op je hoofdhuid hebben geen extra beschermlaagje nodig, smeer het daarom alleen in de lengte van je haar. Hier heb je slechts een paar druppels van nodig, dus kan je lang met een flesje doen!

6 Jouw coupe is klaar voor de feestdagen!

Met de feestdagen in zicht is het natuurlijk heerlijk om te weten dat je je met dit serum binnen mum van tijd een feestelijke look in je haar tovert. Laat de feestdagen maar komen!

Ben jij benieuwd naar Ons Geheim? Onze salons zijn op dit moment helaas gesloten, maar wanneer we weer open zijn vertellen onze stylisten je er graag alles over. Kom je dan snel weer gezellig langs? Gelukkig hebben we ook een webshop waar je ook meer informatie kan vinden, klik hier! Koop 2 producten van Team voor Thuis en krijg nu Ons Geheim cadeau! Vergeet deze niet aan je winkelmand toe te voegen. Deze actie geldt de hele maand december in onze webshop.