Haartraktatie: zo gebruik je een haarmasker op de juiste manier!

03 december 2020

Hebben je droge haren wel een oplaadmomentje verdiend? Met ons nieuwe vegan haarmasker wordt je haar intensief verzorgd, waardoor ze er direct gezonder en stralend uitzien. Wij vertellen je graag hoe je het haarmasker het beste kan gebruiken!

1. Gelijkmatig verdelen

Breng het haarmasker aan op handdoek droog haar, nadat je het met shampoo hebt gewassen. Verdeel het masker vervolgens gelijkmatig over het haar. Dit kun je natuurlijk gewoon met je vingers doen, maar je kunt hier ook een kam met grove tanden voor gebruiken. Gebruik in ieder geval geen kam met fijne tanden, want dan kam je het masker er zo weer uit!

2. Puntjes op de i

Masseer het masker vanaf het midden van je haren tot in de puntjes. De beschadigde of droge punten krijgen hierdoor de verzorging die ze nodig hebben! Het is niet nodig om het masker ook op de aanzet van je haar aan te brengen. Sterker nog: wij raden je aan om dat niet te doen. Je haar kan namelijk sneller vet worden wanneer je het masker op je haaraanzet aanbrengt.

3. In de maneschijn

Hoe lang moet je het haarmasker laten intrekken? Heel simpel: hoe langer je het masker de tijd geeft om in te werken, hoe beter! Laat het masker wel minimaal 3 minuten inwerken. Wel is het belangrijk dat je het masker altijd grondig uitspoelt. Je zou er daarom zelfs voor kunnen kiezen om met het haarmasker in te gaan slapen. Na één nachtje slapen op een handdoek, zijn jouw haren zeker optimaal verzorgd. Slaap lekker!

 4. Een keer per week

Onze haarexperts hebben dit haarmasker met veel zorg samengesteld en getest, waardoor het van hoge kwaliteit is. Het haarmasker bevat veel verzorgende ingrediënten die ons haar voeden en gezond houden. Gebruik het masker één keer per week om je haar optimaal te verzorgen, vaker is niet nodig!

 

Heeft jou haar wel een traktatie verdiend? Je shopt hem hierTip: ook leuk om cadeau te geven!

Haartraktatie herstellend masker - 150 ml

Haartraktatie herstellend masker - 150 ml

Team Kappers

€19,00

  • Intense verzorging
  • Zijdezacht haar
  • Lang kleurbehoud
Verzorg Mij verzorgende shampoo - 250 ml

Verzorg Mij verzorgende shampoo - 250 ml

Team Kappers

€18,00

  • Luxe verzorging
  • Zijdezacht haar
  • Lang kleurbehoud
Verwen Mij verzorgende conditioner - 250 ml

Verwen Mij verzorgende conditioner - 250 ml

Team Kappers

€19,00

  • Luxe verzorging
  • Glanzend haar
  • Intense kleurbescherming
Meer weten over onze producten? Raadpleeg een specialist in één van onze salons om advies!