Lang of kort haar: wij hebben hier voor jou de hipste trends voor het jaar 2019!

29 januari 2019

Wat is 2018 snel voorbijgevlogen. Dat betekend dat we toe zijn aan nieuwe kapsels om zo een goede frisse start te maken. Welke trends dit jaar hot & happening zijn? Wij vertellen het je!

TRENDS VOOR LANG HAAR

Romantisch lang haar is iets wat we veel gaan zien. We grijpen terug naar natuurlijke looks: vrouwelijk en nonchalant. Dit betekent natuurlijk niet dat je niks aan je haar hoeft te doen: je kunt er een natuurlijke slag in maken of je haar opleuken met accessoires zoals speldjes, haarbandjes of een trendy pet dragen! Heb jij lang haar, maar het heeft een healthy boost nodig? Kom dan langs in de salon voor een Wellaplex behandeling en je haar ziet er weer stralend en gezond uit.

TRENDS VOOR HALF LANG HAAR

Helemaal hot voor komend jaar is de Lob of de Bob voor half lang haar. Deze twee verschillende haarstijlen lijken erg op elkaar maar toch net iets anders en geven beide een totaal andere look. Hier nog korte uitleg geven wat het is:

Een bob is kortgeknipt look met een chique twist en valt net onder de oren. Wellicht heb je hem al eens voorbij zien komen een vrouwelijke en toch stoere look. En een Lob (ook we de lange bob genoemd) lijkt op de bob maar deze wordt langer geknipt en valt vaak op de schouders. Een leuke look voor als je toch nog een staart wil dragen.

TRENDS VOOR KORT HAAR

Veel mensen schrikken van het idee om je haar kort te laten knippen. Voor wie denkt dat dit uit de mode is: korte kapsels zijn juist helemaal terug van weg geweest!

Er zijn namelijk zo véél stijlen hoe je het korte kapsel kunt laten knippen en stylen. Zo kun je bijvoorbeeld je haar kort knippen tot onder je oren met een sexy ‘gordijntjes’ pony voor een klassieke look. Ben jij meer van een echt stoere look? Kies dan voor een kort kapsel laat de zijkanten dan echt kort scheren zodat je een coole kuif kan stylen bij jezelf. De zogenoemde pixie cut is de kortste in het rijtje en is een stoere maar vrouwelijk kapsel. Het is een kapsel die bij veel vrouwen goed staat, maar laat je wel goed adviseren door onze haarstyliste hoe deze stijl het mooiste bij jou past. Ben jij iemand die dit al heel lang wil, maar nooit durfde? Grijp nu je kans en ga ervoor want het is gewoon super hip!