Metal Detox behandeling bij Team Kappers

13 mei 2024

In jouw haar verzamelen zich elke dag minuscule deeltjes metaal, die een reactie kunnen geven tijdens het (ont)kleuringsproces en haarbreuk veroorzaken. Een Metal Detox behandeling verwijdert deze metalen uit het haar. Resultaat? Een kleur die nog meer nuances laat zien en langer houdbaar is!

Wat is Metal Detox?

Metal Detox is een behandeling van L’Oréal Professional, die de negatieve effecten van metaal op ons haar vermindert. Ook vermindert het haarbreuk en zorgt het voor een levendige en langhoudende haarkleur!

metal detox team kappers

Waarom is metaal slecht voor je haar?

Ons water zit vol metalen, en elke keer dat je je haar wast, dringen deze metalen je haarvezel binnen. Ook in de lucht zweven deze deeltjes metaal, bijvoorbeeld door uitlaatgassen. Deze metalen creëren haarbreuk en beïnvloeden het resultaat van jouw kleurbehandeling.

Wat doet de Metal Detox behandeling precies?

Voor jouw (ont)kleurbehandeling, behandelt je stylist het haar met Metal Detox. Hiermee worden de metalen in het haar aanwezig zijn, geneutraliseerd. Na jouw (ont)kleurbehandeling wordt je haar gewassen en verzorgd met de Metal Detox producten, wat zorgt voor een optimaal resultaat!

Hiermee is jouw haar volledig ontgift, waardoor je haar beschermd blijft tegen haarbreuk en een betrouwbaar kleurresultaat geeft.

Voor welke type haar is het geschikt?

De Metal Detox-lijn wordt aanbevolen voor alle haartypes en kan ook gebruikt worden als verzorging voor en na een kleurbehandeling.

Metal Detox producten voor thuis

Door het Metal Detox product thuis te gebruiken kun je het fantastische (kleur)resultaat dat je van de kapper hebt gekregen verlengen. Bovendien kun je haarbreuk voorkomen en je haar beschermen tegen dagelijkse invloeden.

Ontvang nu een Metal Detox behandeling cadeau!

Voorwaarden: ontvang een Metal Detox behandeling cadeau bij een kleurbehandeling v.a. €55! Geldig van 13 mei tot 23 juni 2024.
Niet in combinatie met andere acties of kortingen en niet inwisselbaar tegen contanten. De Metal Detox behandeling moet meteen verzilverd worden.