Regenbestendige kapsels

28 oktober 2019

Het najaar brengt naast mooie herfstkleuren en nieuwe haartrends helaas ook minder leuke dingen met zich mee, namelijk regen… Daar wordt natuurlijk niemand blij van en je kapsel al helemaal niet! Maar daar kun je wat tegen doen. Wij hebben hier namelijk een aantal regenbestendige kapsels voor je verzameld. Benieuwd hoe jij de regen kan trotseren? Lees dan verder!

Wie herkent het niet? Heb je net je best gedaan voor de spiegel, maar wordt het na één stap buiten gezet te hebben alweer verpest door de regen. Daar moet wat aan gedaan worden vinden wij bij Team. Daarom helpen wij je graag met deze regenbestendige kapsels!

Een hoed is altijd goed!

Een van de makkelijkste opties waardoor jouw kapsel blijft zitten zoals jij dat wilt, een hoed! Je kunt hier enorm in variëren en zo is er voor ieder wat wils. Bijvoorbeeld deze klassieke hoed of deze stoere pet!

 

Genot met een knot

Met deze lage knot kun je jouw lange lokken beschermen tegen de regen. Makkelijk en het ziet er ook nog eens leuk uit! Komen er wat plukjes los te hangen door de harde wind en regen? Dat is niet erg, dat maakt het juist lekker nonchalant!

 

Met een vlecht zit je haar nooit slecht

Wil je net iets extra’s met je haar? Dan is een vlecht een goede oplossing. Je kunt hier dan ook enorm mee variëren. Bijvoorbeeld met deze normale vlecht of een leuke halve invlecht voor een net wat spontanere look.

 

Hallo bandeau!

Wat zeker niet mag missen in je garderobe deze winter is de bandeau! Super modieus en leuk bij iedere outfit. Combineer met kleurtjes en maak jouw haar helemaal regenproof met deze haarstijl.

 

Klaar voor de regen!

We hopen dat je met deze haarstijlen de regen kunt overleven de komende dagen. Ben je nou toe aan een nieuw kapsel? Daar kunnen wij van Team je ook zeker goed bij helpen. Kom gezellig langs bij ons in de salon en tot snel!