Team viert feest… en dít is waarom!

26 oktober 2020

Groot nieuws! De afgelopen maanden hebben we met onze kappers keihard gewerkt aan onze eigen styling- en verzorgingslijn! Ja, door onze kappers, voor jou! Zodat jij ook thuis kunt genieten van de aller beste haarproducten. We vertellen je graag waarom onze Team voor Thuis lijn van professionele haarproducten gegarandeerd een lach op jouw gezicht brengt.

De ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen

Wij hebben goed geluisterd naar de wensen van onze klanten en hebben samen met onze kappers onderzoek gegaan naar de beste samenstellingen en ingrediënten om de allerfijnste haarproducten te realiseren. Na heel wat testen durven wij daarom ook te zeggen: onze producten doen wat ze beloven: of het nou meer volume, meer glans, extra stevigheid of een sexy beachy warrige look is, met onze lijn ‘Team voor Thuis’ breng jij je haar precies zo in model als jij dat wil!

Zonder schadelijke stoffen

Daarnaast bevatten onze producten geen siliconen en parabenen. Hierdoor wordt je haar op een gezonde wijze gereinigd of in model gebracht. Ideaal voor iedereen die zijn haar graag gezond wil houden! En wie wil dat nou niet 😉

Het is ook 100% vegan!

Bij Team Kappers staan we licht en vol plezier in het leven. Het is onze passie om zoveel mogelijk mensen, wie ze ook zijn en waar ze ook vandaan komen, het heerlijke gevoel te geven dat je aan een goede knip- en kleurbehandeling overhoudt. Maar wij vinden het ook belangrijk dat daarbij geen dieren geschaad worden, daarom zijn al onze producten 100% vegan!

… en het ruikt zoooo lekker!

Bij al het testen kwam natuurlijk ook veel ruiken aan te pas! Urenlang hebben wij de lekkerste geuren geroken totdat we de perfecte, heerlijke geuren voor onze producten hadden gevonden. Wij worden er vrolijk van, kom je snel eens ruiken?

Tot slot: het is navulbaar!

Wij denken niet alleen aan mens en dier, wij proberen ook ons steentje bij te dragen aan het milieu. Daarom zijn onze shampoos en conditioners navulbaar. Is ‘ie leeg? Dan kom je met je verpakking naar de salon en kun je hem hier laten navullen met maar liefst €4 korting. Ideaal!

En dat alles voor een leuke prijs!

Lekker in je vel hoeft niet zo zwaar te zijn, niet zo ingewikkeld en al helemaal niet zo duur! Onze professionele shampoos koop je al voor €16,-, en laat je navullen voor €12,- per keer. Daarnaast koop je onze stylingproducten zoals haarspray en wax al vanaf 14 euro!

Ben je benieuwd naar onze producten? Bekijk ze snel op onze webshop  of – en dat vinden wij nóg gezelliger – kom langs in de salon om ze uit te proberen en krijg persoonlijk advies over welke producten bij jouw haartype en -wensen passen!