Verzorgende voornemens in 2022

13 januari 2022

De kerstboom is weer de deur uit en de champagneglazen staan weer in de kast. Tijd voor goede voornemens! Of het nu gaat om meer bewegen, gezonder leven of meer quality time met je gezin. Voor elk voornemen hebben wij voor jou een tip om ook je haar de aandacht te geven die het verdient!

Verzorgende voornemens in 2022

Verzorgende voornemens in 2022

De kerstboom is weer de deur uit en de champagneglazen staan weer in de kast. Tijd voor goede voornemens! Of het nu gaat om meer bewegen, gezonder leven of meer quality time met je gezin. Voor elk voornemen hebben wij voor jou een tip om ook je haar de aandacht te geven die het verdient! Benieuwd? Lees dan snel verder

Gezonder leven

Elk jaar staat dit goede voornemen weer bij een hoop mensen bovenaan. Maar wist je dat gezonde en gevarieerde voeding ook ontzettend goed is voor je haar. Denk bijvoorbeeld aan vette vis met veel omega 3. Of bladgroenten en bonen om je haar met super veel vitamines en mineralen sterk te houden. Maar vergeet ook noten en volkoren producten niet, deze zijn goed voor de hoofdhuid en maken je haar sterk!

Natuurlijk hoort meer bewegen ook bij een gezonde levensstijl. Het zit soms in de kleine dingen. Zoals een extra wandeling met de hond. Of gezellig met de kinderen een lange wandeling in het bos of op het strand. Zo maak je onbewust en met meer plezier extra stappen. Maar… in de winter is het weer niet het beste seizoen voor onze coupe. Door de harde wind, regen of miezer verandert je goed gestylde bos zo in een pluizige look. Maar geen zorgen! Met onze Pluizentemmer styling cream trotseer jij alle seizoenen en komt je look pluisvrij en glanzend de winter door. De creme is ook nog eens vochtbestendig, zo kan jij extra lang genieten van de buitenlucht zonder zorgen om je haar!

Een van de meest voorkomende voornemens is, om te beginnen met gezonder leven. Hier hoort natuurlijk meer bewegen bij. Wat dacht je van je een extra rondje lopen om je hond uit te laten of een bezoekje te brengen aan het park met de kinderen.

 

Quality time

Het nieuwe jaar is weer begonnen en we zijn allemaal weer druk bezig met deadlines, doelstellingen, planningen en routines. Voor je het weet vergeet je om te genieten van de mooie dingen om je heen. Het goede voornemen om meer te genieten komt dan ook veel voor op alle lijstjes. Dus… Ga erop uit, geniet, lach en neem tijd voor de mensen van wie je houdt.

Vergeet even alle drukte en geniet van goed gezelschap. In een lekkere outfit genieten van een avondje op de bank met mooie verzorgingsproducten, een goede serie en lekkere (gezonde) snacks kun je ultiem ontspannen. Dus trakteer jezelf op een heerlijke ontspannen avond met goed gezelschap en geniet van elkaar en de ontspanning. Met het Haartraktatie herstellend masker geniet je niet alleen van je avond, maar geef je jouw haar ook een welverdiende oppepper!

 

 

Zorgen voor jezelf

Met een druk gezin, drukke baan en een druk sociaal leven vergeten we soms goed voor onszelf te zorgen. Het is dan ook niet gek dat meer ja-zeggen tegen onszelf bij veel van ons opgenomen is in onze goede voornemens. Kleine momentjes creëren om even tot jezelf te komen, te ontspannen ene even te genieten van rust is ontzettend belangrijk. Dit kunnen hele dagen zijn. Maaaar.. Dit kunnen ook kleine geluksmomentjes zijn die helemaal voor jou alleen zijn.

Denk maar aan een momentje voor jezelf met de heerlijkste producten onder de douche. Met de Volumefeest volume shampoo en Lichtgewicht volume sprat geniet je van de heerlijke geur en van prachtig haar met oogverblindend volume. We zeggen niet voor niets, als je haar maar goed zit. Zo begin jij je dag al heerlijk ontspannen en met een volumineuze look! Die dag kan niet meer stuk!

Raak geïnspireerd...