Zo maak je perfecte beachy waves

19 augustus 2021

Hallo zomer, hallo strandhaar! Hoe komt het toch dat na een dagje strand je haar zo goed zit? Kon dat maar elke dag! Wij hebben een geheim voor je waardoor je voortaan je strandhaar gewoon uit een klein flesje kunt halen. Namelijk met de Team voor Thuis Strandlokken zoutspray! Benieuwd hoe je zelf die ultieme zomerse strandlook kunt creëren? Wij leggen het aan je uit.

Maak kennis met onze Strandlokken zoutspray

Na een dagje strand ziet je haar er vaak geweldig uit, die heerlijke beachy waves ontstaan helaas niet vanzelf. Het gaat om een combinatie van zon, wind en ja, het zoute water van de zee wat je haar die heerlijke stugge golven geeft.

Onze Team voor Thuis Strandlokken zoutspray heeft al het goede van het strand in één flacon. Deze spray bevat namelijk echt zeezout, ruikt heerlijk naar de zomer en bied je haar ook nog eens bescherming tegen hitte van stylingtools.

Zo maak je stoere en stugge beachy waves:

  • Stap 1: Maak je haar handdoek droog en spray een kleine hoeveelheid Strandlokken Zoutspray door je haar op een armlengte afstand. Wil je wat meer stevigheid aan de aanzet van je haar? Spray daar dan iets meer zoutspray voor extra volume!
  • Stap 2: Droog je haar met de föhn. Zorg ervoor dat al het vocht uit het haar is want je gaat hierna aan de slag met de krultang en zo blijft je haar beschermd tegen verbranding.
  • Stap 3: Verdeel je haar in 2 delen: boven én onder. Een handig trucje voor een gelijke verdeling van je haar is door je beiden wijsvingers op je hoofd te zetten ter hoogte van je slaap. Vanuit hier maak je een verdeling door met je vingers door het haar een scheiding te maken naar achteren. Zet de bovenkant vast met een haarklem.
  • Nu verdeel je de onderkant in 6 delen. Pak de eerste pluk en spray deze in met de Team voor Thuis Hou Vast haarspray voor stevigheid en bescherming van je haar. Vervolgens maak je met de krultang een grove krul. Houd de krultang verticaal vanaf je hoofdhuid: dit zorgt ervoor dat de krul lekker los gaat vallen en je een “uitgezakte krul” krijgt. Handig! Doe dit ook met de haren die je vast had gezet boven op je hoofd.
  • Stap 4: Laat je haar even afkoelen, en ga dan met je handen door het haar. Wil je op bepaalde gedeeltes van je haar nóg meer effect? Spray dan, weer op armlengte afstand, op je droge haar nog een kleine hoeveelheid Strandlokken. Doe dit met je hoofd op de kop. Kneed dan zacht de Strandlokken in je haar en je bent klaar om te gaan!

Beachy waves maken zonder föhn en krultang

Heb je even geen föhn en krultang voor handen of wil je liever zonder deze tools aan de slag? Dat kan!

Volg alle bovenstaande stappen. In plaats van het haar pukje voor plukje te krullen met de krultang maak je nu 6 verschillende vlechten in de onderkant van je haar én 6 verschillende vlechten in de bovenkant van het haar. Doe dit losjes en zet de onderkant van je vlecht vast met een klein elastiekje. Laat je haren opdrogen aan de lucht. (Let op: hoe natter je haar is hoe langer het zal duren). En haal, als je haar volledig droog is de vlechten voorzichtig uit je haar. Ga op zijn kop hangen en schud je haren uit. Spray nog een laatste beetje Strandlokken in je haar en klaar!

Is jouw haar ook wel toe aan een zomerse update? Neem dan snel een kijkje in onze webshop of scoor de Strandlokken zoutspray in een van onze salons.