Zo trotseert jouw haar de herfstbuien!

10 november 2022

Regen, wind en nog meer regen. Het weerbericht staat er weer vol mee. De herfst is soms uitdagend om met een goed gestylde look op je bestemming aan te komen. Voor je het weet is je glanzend en mooie look omgetoverd tot een pluizig en natte bos. Daar wordt natuurlijk niemand blij van. Maar goed nieuws! Met onze tips trotseer jij zonder moeite de pittige herfstbuien en tover je in een handomdraai je haar weer om tot een mooie look. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Stap voor stap terug naar je gestylde look

En om ervoor te zorgen dat je gestylde look weer helemaal top is, hebben we hier een aantal tips uitgeschreven. Eenvoudig, snel en met het gemak van Team voor Thuis!

Stap 1: Borstel of kam je natgeregende haar zo goed mogelijk door. Door de regen is je haar nat, kwetsbaar en krijg je snel klitten. Zorg er daarom voor dat je voorzichtig je haar doorkamt. Van beneden naar boven en het liefst met een grove kam.

Stap 2: Pak een beetje van de Pluizentemmer styling Cream van Team voor Thuis erbij en breng deze aan op je natte haar. Kam daarna je haar nog een keer goed door, zodat je het product goed verspreid. Dankzij onze Pluizentemmer is jouw haar straks mooi glad en glanzend. Handig om te weten: onze Pluizentemmer beschikt over hittebescherming. Hierdoor kan je straks met een gerust hart je favoriete styling tools gebruiken, zonder bang te zijn dat je je haar beschadigd!

Stap 3: Föhnen maar! Pak je föhn en een borstel en föhn je haar helemaal droog. Föhn het haar van boven naar beneden. Door de warmte van de föhn openen je haarschubben en kan je haar kwetsbaar worden. Heeft je föhn een koude stand? Gebruik deze stand aan het eind als je haar helemaal droog is. Hierdoor sluiten je haarschubben weer en word je haar mooi glanzend.

Stap 4: Deze stap kan je overslaan als je niet genoeg tijd heb. Ga dan door naar stap 5.

Krul of stijl je haar! Pak je favoriete stylingtool en maak je haar helemaal af! Verdeel je haar in verschillende secties en begin bij de onder kant van je haar en pak er steeds een deel van je haar bij.
Pak je er de krultang bij? Houd de krul dan nog even 15 seconde vast voordat je hem loslaat. Zo koelt de krul af en zorg je ervoor dat de krul langer blijft zitten.
Stijl je je haar? Borstel het als je klaar ben nog even door voor een extra mooi resultaat!

Stap 5: Gebruik de Ons Geheim serum van Team voor Thuis. Neem een kleine hoeveelheid serum en verdeel het over de lengte en de punten van je haar. Kam je haar door om het product goed te verdelen. Vermijd je hoofdhuid en de bovenkant van je haar. Het serum zorgt ervoor dat je haar er supergezond uitziet. Daarnaast verzorgt het serum je haar tot diep in de puntjes.

Stap 6: Fixeren! Je wil natuurlijk graag dat je haar nu mooi blijft zitten. Gelukkig hebben wij daar ook een oplossing voor: de Hou Vast haarspray van Team voor Thuis! Deze haarspray zorgt ervoor dat je haar de rest van de dag goed blijft zitten, zonder je haar hard te maken. Waardoor je haar na gebruik ook gemakkelijk te restylen is. Gebruik de haarspray op ongeveer 30 cm afstand van je haar voor het beste resultaat.

Ta-da, zo trotseer jij in een handomdraai dit natte en winderige seizoen! Heb je ook vaak last van natgeregend en pluizig haar? De oplossing ligt binnen handbereik. Neem snel een kijkje in onze webshop of scoor de producten van Team voor Thuis in een salon in de buurt.

Deze klanten gingen jou voor