Doe het zelf: Valentijn look 2

13 februari 2019

Vandaag is dé dag van de liefde! Ga jij op date met een geheime crush of heb je een romantisch avondje met je geliefde? Hier hebben we nog een mooie romantische look speciaal voor Valentijnsdag! Kijk je mee?

Stap 1: Spray droogshampoo van EIMI bij de aanzet van je haar.

Stap 2: Verdeel je staart in twee plukken zorg ervoor dat 1 pluk iets dikker is dan de andere pluk is en zet deze vast met een elastiekje aan het uiteinde. De andere pluk laat je gewoon loshangen zonder elastiekje.

Stap 3: Pak de pluk die je vast hebt gezet met een elastiekje. Verdeel het in tweeën, pak het uiteinde en draai deze naar binnen door het gat heen.

Stap 4: Deze zelfde pluk draai je nu om de pluk (zonder elastiekje) heen alsof je een elastiekje in je haar draait. Doe dit losjes en tot de punt. Zet het vast aan de punt met een elastiekje aan het uiteinde.

Stap 5: maak de “vlecht” messy en groter door er voorzichtig aan te trekken.

Stap 6: maak nu van de “vlecht” een messy bun. Door het om het beginpunt van je staart te draaien.

Stap 7: zet de bun vast met Bobbypins.

Stap 8: geef een finishing touch door de bun nog iets meer messy te maken. En af te stylen met wat hairspray van EIMI Mistify Me.

Kom je toch liever naar de salon voor een ander mooi kapsel? Bij Team Kappers hebben we diverse looks voor maar €15 voor elke gelegenheid! Gemaakt in 15 minuten zonder afspraak. Tot snel in een van onze salons!